7 beste steroïden voor pure spiermassa

7 beste steroïden voor pure spiermassa - Voor maximale spiergroei en kracht

Anavar (oxandrolon) is een orale anabole steroïde die vaak wordt gebruikt in snijcycli om vet te versnipperen en spieren op te bouwen.

In vergelijking met andere krachtige steroïden, zal Anavar de spier winsten iets minder dan Winstrol, met vet verlies zijn ongeveer gelijk.

Anavar is populairder dan Winstrol, wat kan worden toegeschreven aan het feit dat het zo’n milde verbinding is en door beide geslachten wordt gebruikt.

Vrouwen kunnen ook Anavar nemen en minimale bijwerkingen ervaren, waaronder een zeer laag risico op vermannelijking onder onze zorg.

Veel mannen die bang zijn om steroïden te nemen, vanwege de potentieel gevaarlijke bijwerkingen, eindigen meestal met een Anavar-kuur (vanwege de milde aard ervan in vergelijking met andere steroïden).

Een voordeel van het nemen van Anavar over Winstrol (anders dan minder bijwerkingen) is een verhoogde glycogeenopslag in de spiercellen. Dit zorgt voor een vol en gepompt uiterlijk in plaats van dat gebruikers er uitgeput uitzien.

Anavar heeft ook diuretische effecten, waardoor vocht aan de buitenkant van de spieren wordt verwijderd en in plaats daarvan in de spiercellen wordt opgeslagen.

Ondanks het feit dat Anavar een versnijdingsmiddel is, is het zeer effectief in het vergroten van spierkracht. Het imago als meisjessteroïde is dus niet 100% accuraat. We kennen verschillende topsterke mannen die Anavar fietsen voor een wedstrijd.

De kracht van Anavar kan te danken zijn aan zijn unieke vermogen om ATP (een essentiële molecule voor energie) in de spiercellen te pendelen.

Openbaarmaking: We accepteren geen enkele vorm van reclame op Inside Bodybuilding. We verdienen geld met doktersconsulten en zorgvuldig gekozen farmaceutische aanbevelingen, die onze patiënten uitstekende resultaten hebben opgeleverd.

Anavar Bijwerkingen
Hoewel Anavar door veel steroïdegebruikers wordt beschouwd als een veilige keuze, komt het niet zonder bijwerkingen.

De twee belangrijkste nadelige effecten die we hebben gevonden bij Anavar zijn:

  • Testosterononderdrukking
  • Verhoogd cholesterol

Anavar-gebruikers zullen niet merken dat hun testikels krimpen tot kleine erwtjes; echter, een matige daling van het testosteronniveau is te verwachten.

Deze daling kan binnen enkele weken worden teruggedraaid zodra iemand stopt met Anavar.

Onze bloedlipidenprofielen tonen ook verschuivingen in cholesterolniveaus tijdens het gebruik van Anavar, met stijgende LDL-niveaus. Dit kan een zeer subtiele stijging van de bloeddruk veroorzaken, hoewel zelden extreem of vergelijkbaar met andere orale steroïden zoals:

  • Dianabol
  • Anadrol
  • Superdrol

Acne en haaruitval zijn ook mogelijk, maar niet gebruikelijk. Een paar van onze vrouwelijke patiënten hebben opgemerkt dat hun menstruatiekuur onregelmatig werd, vooral bij hogere doseringen en tegen het einde van hun kuur.

Een subtiele afname van het welzijn is te verwachten bij beide geslachten, wat een indicatie is van lagere endogene testosteronspiegels. Hoewel de testosteronniveaus van nature herstellen, merken we dat een PCT (post-kuur therapie) eventuele negatieve emoties kan neutraliseren.

Trenbolon

Trenbolon is een krachtige injecteerbare steroïde en wordt vaak beschouwd als de beste steroïde om droog en gespierd te worden (puur qua resultaten).

Het heeft een anabole rating van 500, wat een indicatie geeft van zijn vermogen om grote hoeveelheden droge spiermassa op te bouwen.

We hebben gezien dat gebruikers tot 20 pond kunnen aankomen na hun eerste Trenbolon-kuur.

Trenbolon’s androgene rating is ook 500, waardoor het een krachtige vetverbrander is, aangezien androgeenreceptoren helpen bij het stimuleren van lipolyse en het verminderen van vetmassa.

Trenbolon werkt ook snel en transformeert het lichaam van een persoon drastisch in korte tijd. Het kan worden gebruikt als bulking- of cuttingsteroïde.

Daarnaast heeft Trenbolon diuretische eigenschappen, waardoor extracellulair water wordt afgevoerd. Dit is het water dat zich buiten de spieren verzamelt, waardoor een glad en opgezwollen uiterlijk ontstaat. Met dit vocht verwijderd, krijgen Trenbolon-gebruikers al snel een droog en gespierd uiterlijk.

We merken dat wanneer iemand stopt met Trenbolon, ze dit watergewicht meestal weer terugkrijgen; echter, de spierwinst en vetverlies zijn blijvend (ervan uitgaande dat de persoon hard blijft trainen en verstandig blijft eten).

Trenbolon Bijwerkingen
Trenbolon is niet geschikt voor beginners.

Steroïdegebruikers zullen je vertellen: als een verbinding je ongelooflijke resultaten geeft, zal het ook verwoestende effecten op je gezondheid hebben.

Trenbolon is geen uitzondering op deze regel en veroorzaakt aanzienlijke cardiovasculaire belasting door een verhoging van de cholesterolniveaus (LDL).

In onze tests is Trenbolon niet bijzonder levertoxisch (omdat het een injecteerbare steroïde is), wat een voordeel is.

Echter, de testosterononderdrukking na de kuur zal ernstig zijn, wat betekent dat het enkele maanden kan duren voordat de natuurlijke testosteronspiegels weer normaal zijn. Onze patiënten verkorten dit proces vaak met een slimme PCT, waardoor de impact van het stoppen met Trenbolon wordt verzacht, wat door velen wordt beschreven als een zware crash.

Gynaecomastie is niet echt een zorg bij Trenbolon, omdat het niet aromatiseert en dus geen hoge oestrogeenspiegels veroorzaakt (in tegenstelling tot sommige andere bulkingsteroïden). Gyno is echter nog steeds mogelijk omdat Trenbolon de progesteronspiegels verhoogt.

Acne en haaruitval zijn mildere bijwerkingen die we zien vanwege Trenbolon’s hoge androgene rating. Prostaatproblemen komen ook vaak voor.

Winstrol

Winstrol is een orale steroïde die tegelijkertijd vetvrije spieren opbouwt en lichaamsvet vermindert.

Winstrol zal niet bouwen zo veel spier als Trenbolone, maar de vet-verlies resultaten zijn vergelijkbaar in onze ervaring.

Dus, als je liever pillen dan injecties en je bent meer geïnteresseerd in vet verlies (in plaats van enorme spier winsten), kan Winstrol meer optimaal.

In termen van resultaten zou een typische Winstrol-kuur er ongeveer uitzien als de transformatie van Zac Efron voor Baywatch in 2017.

Zac ging van mager naar ripped to shreds, won merkbare hoeveelheden spieren terwijl hij aanzienlijk slanker en vasculairder werd.

Winstrol kan worden gebruikt voor een magere bulk of een snijkuur. We zien meestal gebruikers krijgen 10 pond van spier op Winstrol terwijl het laten vallen van een paar procent van lichaamsvet.

Anders dan Winstrol wordt een orale steroïde en niet zo anabole als Trenbolon, de belangrijkste andere verschil is dat Winstrol niet vullen de spieren zo veel. We merken dat gebruikers op Winstrol er soms een beetje plat uitzien (ondanks het opbouwen van spieren), wat te wijten is aan intracellulaire waterdepletie.

Winstrol

Winstrol verhoogt LDL-cholesterolniveaus en kan de bloeddruk doen stijgen.

We merken dat orale steroïden over het algemeen slechter zijn voor het hart, omdat ze hepatisch lipase stimuleren, doordat ze door de lever worden verwerkt. Dit heeft een negatief effect op cholesterol, wat de bloedstroom belemmert.

Winstrol verhoogt ook de leverenzymen aanzienlijk, dus cycli moeten zo kort mogelijk worden gehouden (niet langer dan 6-8 weken).

We zien ook dat androgene bijwerkingen optreden bij Winstrol; dus wat haaruitval of dunner wordend haar op de hoofdhuid is mogelijk, evenals acne bij genetisch gevoelige personen.

Daarnaast staat Winstrol erom bekend soms gewrichtspijn te veroorzaken. Dit kan worden toegeschreven aan het uitdrogende effect van Winstrol op het lichaam, waardoor er minder bescherming is voor de gewrichten. Daarom, als je een oudere bodybuilder bent met bestaande pijnlijke gewrichten, is Winstrol mogelijk niet de beste keuze.

Testosteron

Veel mensen gaan ervan uit dat de beste steroïden om droog te worden uitsluitend snijverbindingen zijn. Testosteron is echter de uitzondering op deze regel.

Testosteron is de eerste anabole steroïde die ooit is geproduceerd. Deze injecteerbare steroïde wordt voornamelijk gebruikt tijdens bulkcycli vanwege het vermogen om uitzonderlijke hoeveelheden spiermassa en kracht toe te voegen.

Echter, testosteron is ook een effectieve vetverbrander, wat voor sommigen misschien niet direct duidelijk is, omdat het waterretentie veroorzaakt door aromatisatie (in combinatie met gebruikers die meestal in een calorie-overschot eten).

Testosterone Bijwerkingen
Testosteron wordt beschouwd als de veiligste steroïde ter wereld, vandaar dat TRT (testosteronvervangende therapie) vandaag de dag zo gemakkelijk beschikbaar is voor het grote publiek. Momenteel gebruikt 2,9% van de mannen boven de 40 jaar testosteron (1) om te helpen bij symptomen van een laag testosterongehalte, zoals:

  • Laag libido
  • Zwakke erecties
  • Gebrek aan energie
  • Verminderd welzijn

Testosteron kan het cholesterolgehalte verhogen. Echter, het effect op cholesterol en bloeddruk is mild in vergelijking met andere anabole steroïden, waardoor het in onze ervaring de meest hartvriendelijke anabool is.

Testosteron heeft ook geen significante invloed op de lever, omdat het rechtstreeks in de bloedbaan wordt geïnjecteerd.

Omdat testosteron niet bijzonder schadelijk is voor het hart of de lever, beschouwen wij de bijwerkingen als secundair of minder zorgwekkend in vergelijking met andere AAS (anabole androgene steroïden).

Gynecomastie is een zorg bij testosteron vanwege de hoge aromatisering, wat betekent dat een aanzienlijk deel van het exogene testosteron wordt omgezet in oestrogeen. Hoewel niet gevaarlijk, kunnen “manboobs” een negatief psychologisch effect hebben en fysiek ongewenst zijn.

Om gyno te voorkomen bij testosterongebruik, nemen onze patiënten een SERM (zoals Nolvadex).

Haaruitval is ook mogelijk door een aanzienlijke stijging van de DHT-niveaus, wat kan leiden tot het krimpen en beschadigen van haarzakjes op de hoofdhuid. Bodybuilders willen over het algemeen DHT niet blokkeren, omdat het een krachtig anabool hormoon is. We hebben anekdotisch gezien dat verminderde DHT-niveaus de spiergroei kunnen remmen.

Regelmatige steroïde cycli kunnen leiden tot vroegtijdige haaruitval, hoewel individuen met sterke genetica androgenische steroïden kunnen gebruiken zonder nadelige effecten.

Andere problemen die we zien met testosteron zijn onder andere:

  • Acne
  • Vette huid
  • Vergroting van de prostaat

Endogeen testosteron zal na de kuur een klap krijgen, dus een PCT (Post Kuur Therapy) wordt aanbevolen.

Een van de nadelen van langdurige TRT (testosteronvervangende therapie) is dat endogene testosteronniveaus achteruitgaan, wat leidt tot afhankelijkheid van testosteron.

Clomid, hCG, Nolvadex en Anastrozol zijn succesvol gebleken als PCT na een testosteronkuur (2), om de HPTA (hypothalamus-hypofyse-teelbal as) weer op gang te helpen.


Equipoise
Equipoise, ook wel bekend als het “paardensteroïde”, wordt door dierenartsen gebruikt om de eetlust te stimuleren en paarden na gewichtsverlies op te bouwen (3).

Equipoise is een iets sterkere versie van Deca Durabolin (en goedkoper).

Het is ook meer androgenisch dan Deca, wat leidt tot gematigde toename van droge spiermassa en enig vetverlies.

Daarom kan EQ worden gebruikt als onderdeel van een “lean bulking” kuur of een “cutting” kuur, omdat het zelden waterretentie veroorzaakt (tenzij in zeer hoge doses).

Net als Deca zorgt Equipoise voor langzame en gestage groei, waardoor cycli langdurig kunnen zijn (meer dan 8 weken).

Equipoise is over het algemeen een geweldige aanvulling op elke stack, omdat het de winst verhoogt; iemand die dramatische resultaten zoekt, zou het echter zelden op zichzelf nemen.

Voor een “ripped” look kan Equipoise worden gestapeld met niet-aromatiserende steroïden, zoals:

  • Trenbolon
  • Anavar
  • Winstrol

Equipoise Bijwerkingen
We hebben Equipoise (boldenone) ervaren als een van de betere steroïden voor de gezondheid, met slechts minimale cardiovasculaire belasting.

EQ aromatiseert, zij het niet op een hoog niveau, en biedt zo enige bescherming voor de HDL-cholesterolniveaus, waardoor ze relatief hoog blijven.

EQ vormt ook vrijwel geen risico voor de lever, omdat het een injecteerbare steroïde is.

Echter, testosterononderdrukking is na de kuur vrijwel zeker, en sommige androgenische bijwerkingen kunnen optreden, zoals:

  • Vergrote prostaat
  • Vette huid
  • Haaruitval of dunner worden (op de hoofdhuid)

We hebben echter niet gemerkt dat EQ uitzonderlijk androgenisch is, dus deze bijwerkingen zullen niet in dezelfde mate voorkomen als bijvoorbeeld bij testosteron.

Wij beoordelen Equipoise als een van de veiligste steroïden om “ripped” te worden, samen met Anavar en testosteron.


Primobolan

Primobolan staat bekend om zijn gebruik door Arnold Schwarzenegger en andere bodybuilders uit de jaren ’70.

Primobolan is beschikbaar in zowel orale als injecteerbare vorm en wordt vaak gestapeld met andere ‘droge’ steroïden zoals Trenbolon om de effecten te versterken.

Omdat Primobolan niet uitzonderlijk anabool is, zullen de spierwinsten waarschijnlijk bescheiden zijn, meestal tot 10 lbs. Op zichzelf zal Primobolan iemand niet aanzienlijk droog en afgetraind maken; het is echter een goede toevoeging aan elke cutting stack vanwege het veilige profiel.

Primobolan is niet erg androgene, wat betekent dat vetverlies niet extreem zal zijn. Het is het beste te gebruiken om het vetverbrandingsproces enigszins te versnellen en tegelijkertijd spiermassa en kracht te behouden tijdens een calorietekort.

Bijwerkingen van Primobolan

Primobolan wordt beschouwd als de veiligste injecteerbare steroïde op de markt en is qua bijwerkingen zeer vergelijkbaar met Anavar (waarvan er maar weinig zijn).

Zowel de orale als injecteerbare vormen van Primobolan vertonen zeer weinig levertoxiciteit, omdat het geen c-17 alfa-alkylering heeft. Dit maakt de orale farmacologie uniek en minder schadelijk voor de lever in vergelijking met andere orale steroïden.

Omdat Primobolan enigszins androgene is (ongeveer de helft van de androgene eigenschappen van testosteron), zijn milde bijwerkingen zoals vettige huid, acne en haaruitval mogelijk, maar meestal zijn deze minder ernstig dan bij sterkere androgene steroïden.

Primobolan aromatiseert niet, dus gynecomastie of vochtretentie zullen geen probleem zijn.

Hoewel Primobolan de LDL-cholesterolwaarden verhoogt, zoals alle anabole steroïden, observeren we over het algemeen milde stijgingen, waardoor het minder schadelijk is voor het cholesterol in vergelijking met veel andere steroïden. Uit onze ervaring veroorzaken cholesterolveranderingen door Primobolan iets meer verhogingen dan bij testosteron en Deca Durabolin.

Primobolan is ook testosteronvriendelijk, wat betekent dat het de natuurlijke testosteronproductie na de kuur niet significant onderdrukt. Het is echter nog steeds suppressief, dus bodybuilders kunnen een PCT (post-cycle therapie) bij de hand willen houden.


Proviron

Proviron (mesterolon) is een krachtige orale steroïde die vaak wordt onderschat bij het droogtrainen, om drie belangrijke redenen:

  1. Zeer androgene eigenschappen
  2. Converteert niet naar oestrogeen
  3. Versterkt de effecten van andere steroïden

De krachtige androgene eigenschappen stimuleren vetverlies en creëren een droog, afgetraind uiterlijk binnen enkele uren, omdat het de aromatase-enzymen blokkeert. Dit is waarom Proviron zo hoog aangeschreven staat bij het droogtrainen.

Bovendien heeft Proviron een sterke affiniteit voor het binden aan SHBG, wat zorgt voor meer actieve testosteron. Wanneer het wordt gestapeld met andere anabole steroïden, versterkt het hun effecten, waardoor Proviron de bijnaam “wingman steroïde” heeft gekregen.

Proviron was een populaire keuze tijdens het gouden tijdperk van bodybuilding en droeg bij aan enkele van de legendarische fysieken uit die tijd.

Bijwerkingen van Proviron

In tegenstelling tot veel anabole steroïden heeft Proviron geen negatief effect op vruchtbaarheid. Het is zelfs aangetoond dat het de spermakwaliteit en -kwantiteit verbetert.

Onderzoek wijst erop dat Proviron de totale testosteronspiegels licht kan onderdrukken, vooral bij doses van 70 mg/dag of hoger. Deze onderdrukking is echter milder in vergelijking met andere steroïden.

Omdat Proviron een orale steroïde is en niet wordt omgezet in oestrogeen, veroorzaakt het aanzienlijke stijgingen in cholesterolniveaus (het verlagen van HDL en verhogen van LDL), wat kan leiden tot verhoogde bloeddruk. Daarom is voorzichtigheid geboden bij het stapelen van Proviron met andere orale steroïden die mogelijk al een risico vormen voor het hart.


De Beste Steroïde Cycli om Droog te Trainen

De volgende steroïde cycli worden vaak gebruikt om bodybuilders te helpen een droog en afgetraind lichaam te bereiken. Deze zijn afgestemd op de verschillende voorkeuren van gebruikers en onderverdeeld in 4 groepen:

  1. Orale kuur
  2. Maximale winst kuur
  3. Minimale bijwerkingen kuur
  4. Vrouwvriendelijke kuur

Orale kuur

Voor individuen die droog willen trainen zonder injecties, worden vier orale steroïden aanbevolen:

  • Anavar
  • Winstrol
  • Primobolan
  • Proviron

Anavar/Winstrol Kuur

Deze kuur is een populaire keuze voor diegenen die een slank, afgetraind uiterlijk willen bereiken en de bijwerkingen van agressievere injecteerbare steroïden willen vermijden.

Anavar en Winstrol zorgen voor een droge, geschilde en vasculaire lichaamsbouw.

Aan de andere kant veroorzaakt Winstrol echter een verhoogd LDL-cholesterolgehalte (7), een stijging van de bloeddruk, terwijl het ook de lever belast en testosteron uitschakelt.

Primobolan/Anavar-kuur

WeekPrimobolanAnavar
1100 mg/dag20 mg/dag
2100 mg/dag20 mg/dag
3100 mg/dag20 mg/dag
4100 mg/dag20 mg/dag
5100 mg/dag20 mg/dag
6100 mg/dag20 mg/dag
7100 mg/dag20 mg/dag
8100 mg/dag20 mg/dag

Dit is een milde orale kuur die zal resulteren in matig vetverlies en spierwinsten (maar met weinig bijwerkingen).

Dit is veruit de veiligste snijden stack als je probeert te krijgen ripped.

Het zal nog steeds leiden tot matige testosteron onderdrukking (8) en een toename van cholesterol. De bijwerkingen zijn echter meestal goed te verdragen (vandaar dat deze steroïden in de geneeskunde aan vrouwen en kinderen worden gegeven).

Proviron/Winstrol kuur

WeekProvironWinstrol
150 mg/dag20 mg/dag
250 mg/dag20 mg/dag
350 mg/dag25 mg/dag
450 mg/dag25 mg/dag
550 mg/dag25 mg/dag
650 mg/dag25 mg/dag
750 mg/dag25 mg/dag
850 mg/dag25 mg/dag

Dit is zonder twijfel de krachtigste orale kuur om droog te trainen. Proviron zal de sterke anabole effecten van Winstrol versterken en tegelijkertijd nog meer androgeniciteit toevoegen, wat het vetverlies bevordert.

Beide steroïden werken snel, waardoor slanke gebruikers al binnen de eerste paar dagen merkbaar droger en meer vaatig zullen worden.

Het nadeel van deze kuur is dat het belastend is voor het hart, waarbij de bloeddruk onvermijdelijk aanzienlijk stijgt. Daarom moeten gebruikers regelmatig cardio in hun trainingsprogramma opnemen om deze stijging in bloeddruk tegen te gaan.

Wij hebben ontdekt dat 4 g/dag visolie en een dieet rijk aan onverzadigde vetten of arm aan verzadigde vetten optimaal zijn voor het verbeteren van de cholesterolwaarden.

Maximale Winst Kuur

Deze cycli zijn alleen bedoeld voor ervaren steroïde gebruikers die zwaardere middelen kunnen verdragen en ernaar streven om snel hun lichaamsvet te verlagen en droog te worden.

Winstrol/Trenbolon Kuur

Heftige bijwerkingen zijn bijna zeker, met cholesterolwaarden die door het dak gaan—en hetzelfde geldt voor de bloeddruk.

Prostaatvergroting is vaak voorkomend, met toenemende moeite bij het urineren, en de onderdrukking van testosteron zal extreem zijn (wat een goed doordachte PCT vereist).

Opmerking: Je zou ook Proviron kunnen toevoegen aan de bovenstaande kuur op 50 mg/dag, wat de anabole aard van deze kuur zal verhogen en tegelijkertijd het vetverlies zal versnellen. Echter, Proviron zal de bloeddruk verder verhogen, waardoor Winstrol/Trenbolon/Proviron als een extreme kuur moet worden beschouwd (en bijzonder belastend voor het hart).

Kuur met Minimale Bijwerkingen

Anavar-Only Kuur

WeekAnavar
115 mg/dag
215 mg/dag
315 mg/dag
420 mg/dag
520 mg/dag
620 mg/dag
Anavar-Only Kuur

Deze kuur is geschikt voor beginners, beginnend met een conservatieve dosis van 15 mg/dag en een duur van slechts 6 weken. We zien dat meer ervaren steroïdengebruikers 20 mg/dag nemen voor 8 weken.

Het enige opmerkelijke bijwerking zal waarschijnlijk de onderdrukking van testosteron zijn, waardoor Anavar een van de beste steroïden is om droog te worden op basis van de balans tussen winst en bijwerkingen.

Primobolan-Only Kuur

WeekPrimobolan
1150 mg/dag
2150 mg/dag
3150 mg/dag
4150 mg/dag
5150 mg/dag
6150 mg/dag
7150 mg/dag
8150 mg/dag

Opmerking: De dosis in de bovenstaande kuur is gebaseerd op orale Primobolan (methenolone-acetaat).

Als alternatief kan injecteerbare Primobolan (enanthate) worden gebruikt, met een typische dosering van ongeveer 300 mg/week.

Vrouwvriendelijke kuur

Anavar-Only (voor vrouwen)

Anavar is een populaire keuze voor vrouwen vanwege de milde bijwerkingen in vergelijking met andere steroïden. Een typische dosis voor vrouwen is 5-10 mg/dag gedurende 4-6 weken. Het helpt bij het verkrijgen van spierdefinitie en het verliezen van vet, zonder de zware bijwerkingen die vaak gepaard gaan met sterkere androgenen.

WeekAnavar
15 mg/dag
210 mg/dag
310 mg/dag
410 mg/dag
510 mg/dag

Primobolan-Only (Voor Vrouwen)

Lagere doses van Primobolan worden gebruikt voor vrouwen in vergelijking met mannen om het risico op virilisatie te verminderen. Voor meer ervaren vrouwen kunnen Primobolan-cycli beginnen bij 50 mg/week en tot 8 weken duren.

Deze kuur zal resulteren in significante vetverliezen, merkbare spiermassa en krachtstoename.

WeekPrimobolan
150 mg/dag
250 mg/dag
350 mg/dag
475 mg/dag
575 mg/dag
675 mg/dag

De bovenstaande dosis voor vrouwen is afgestemd op orale Primobolan.

Een Primobolan-kuur zal soortgelijke resultaten opleveren als een Anavar-kuur. Matige spier winsten en opmerkelijke vet-verlies winsten kunnen worden verwacht.

Sommige vrouwen kunnen worden verleid om te gaan boven 75 mg per dag, maar we vinden dat verder gaan dan deze dosis het risico van virilization verhoogt.

Dit wordt beschouwd als een zeer veilige kuur bij vrouwen om masculinisatie-effecten te voorkomen.

Here is the translation in Dutch:


Vrouwen zouden Primobolan niet moeten stapelen met Winstrol of Trenbolone voor verdere resultaten als ze hun vrouwelijkheid intact willen houden. Primobolan en Anavar kunnen echter samen worden gestapeld; voorzichtigere doses moeten worden gebruikt.

Samenvatting

De beste steroïden om ripped te worden, zijn diegene die zowel spiermassa kunnen opbouwen als vet kunnen verbranden.

Er zijn verschillende steroïden die dit kunnen doen, maar elk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Als je echter ripped wilt worden en je maakt je geen zorgen over de gevolgen, zouden Trenbolone en Winstrol je favoriete verbindingen zijn.

Als je echter de bijwerkingen wilt beperken, zijn Anavar en Primobolan veiligere maar duurdere opties.


Anabolenhuis.com toont steroïden en prestatiebevorderende supplementen zoals Sustanon, Trenbolon en Anavar, gericht op spiergroei en prestatieverbetering