Wat als ik niet thuis ben wanneer mijn zending wordt afgeleverd?

De bezorgdienst vereist meestal uw handtekening als bewijs van levering. Als u niet thuis bent, zal de bezorger een briefje achterlaten of proberen u telefonisch te bereiken om een alternatieve aflevertijd af te spreken. Of u moet mogelijk rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf om dit te regelen. Als u geen contact met hen opneemt, wordt uw pakket na enkele dagen teruggestuurd naar de apotheek. Koeriersdiensten kunnen een extra verzendkosten in rekening brengen voor het opnieuw verzenden van de bestelling.

Wanneer kan ik verwachten dat mijn bestelling wordt verzonden?

Zodra uw betaling is ontvangen, kunt u verwachten dat uw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen wordt verzonden.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen worden discreet verpakt en verzonden vanuit Europa. De koerier vraagt meestal om een handtekening bij aflevering ter bevestiging van ontvangst, maar dit is niet verplicht. Uw bestelling wordt verpakt in neutrale verpakking om uw privacy te waarborgen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor alle bestellingen bedragen €20-25. Alle bestellingen van meer dan €350 komen in aanmerking voor gratis verzending.

Welke locaties levert u aan?

De apotheken waarmee we samenwerken leveren aan bijna alle landen in Europa.

Wat zijn de gemiddelde levertijden?

4-7 werkdagen. Dit zijn officiële tijden verstrekt door de postdienst. Echter, vertraging kan optreden in geval van slecht weer, weekend, feestdagen of andere problemen.

Heeft AnabolenHuis.com een EU-label voor online apotheken?

Nee, AnabolenHuis.com is geen online apotheek en heeft daarom geen EU-label. De apotheken waarmee we samenwerken hebben dit label of komen ervoor in aanmerking.