Superdrol (Methasteron): De ultieme gids

Superdrol (Methasteron): De ultieme gids - Voor spieropbouw en krachtverhoging

Superdrol is de merknaam voor methasterone, een orale anabole steroïde die voor het eerst werd beschreven in 1956 door Syntex, hetzelfde farmaceutische bedrijf dat Anadrol 50 en Masteron heeft ontwikkeld.

Syntex probeerde een azo-verbinding met anti-tumoreigenschappen te vinden.

Eind 2004 werd Superdrol verkocht door Designer Supplements LLC via het internet.

Superdrol werd onterecht gepromoot en verkocht als een prohormoon in een poging om de Steroids Control Act van 1990 te omzeilen.

Superdrol ontwikkelde enigszins een cultstatus door de krachtige effecten; het was in staat om aanzienlijke hoeveelheden magere spiermassa op te bouwen zonder enige vochtretentie.

Superdrol was een gepaste naam voor zo’n krachtig product zonder recept.

Matt Cahill, de eigenaar van Designer Supplements, beweerde dat de eerste batch van Superdrol binnen 15 minuten na beschikbaarheid online was uitverkocht, met in totaal 2.200 flessen verkocht.

Designer Supplements ging later akkoord met een licentieovereenkomst met Anabolic Resources, waardoor zij Superdrol mochten verkopen in ruil voor een eenmalig bedrag plus royalty’s (in totaal ongeveer $182.000).

Echter, in 2006 gaf de FDA een waarschuwing uit, waarin stond dat Anabolic Resources’ Superdrol een niet-goedgekeurd steroïde-verbinding bevatte (3), namelijk methasterone. Bijgevolg werd het van de markt gehaald.

Superdrol Voordelen

Er is enige discussie over hoe effectief Superdrol werkelijk is.

Dit komt doordat het op de zwarte markt wordt verkocht, waar producten vaak vervalst of verdund zijn.

Onze patiënten die eerder echte methasterone hebben verkregen, beschrijven het echter vaak als een van de krachtigste anabole steroïden op de markt (naast Trenbolone).

Magere Spiermassa en Kracht

Anecdotisch hebben we gezien dat Superdrol 15-20 pond magere spiermassa kan toevoegen via een kuur, evenals kracht naar recordniveaus kan verhogen.

Over het algemeen zullen bodybuilders niet meer dan 20 pond op Superdrol aankomen omdat degenen die het gebruiken al gevorderde steroïdegebruikers zijn die veel verbindingen hebben gebruikt.

Het is daarom onrealistisch om enorme winsten te maken met een nieuwe steroïde, aangezien de meeste spier- en krachtwinsten worden ervaren tijdens de eerste paar steroïdecycli.

Echter, door de pure kracht van Superdrol kan het de winsten van een gebruiker naar het volgende niveau tillen (inclusief gevorderde steroïdegebruikers).

Sommige van onze patiënten (bodybuilders en powerlifters) hebben ernstige verwondingen opgelopen tijdens het gebruik van Superdrol vanwege de excessieve toename van kracht in een korte tijd. Een gebruiker scheurde zijn buikwand en ontwikkelde een hernia tijdens zware tricep pushdowns op Superdrol, waarna hij een spoedoperatie nodig had (4).

Het is dus mogelijk om te sterk en te snel te worden op Superdrol. Daarom raden we gebruikers aan om voorzichtig te zijn en niet zo zwaar mogelijk te tillen, om de kans op verwondingen te verminderen.

Geen Vochtretentie

Superdrol aromatiseert niet en wordt niet omgezet in oestrogeen, zodat vrijwel alle gewichtstoename in de vorm van magere spiermassa zal zijn.

Daarom kan een magere fysiek esthetisch en gescheurd blijven, in tegenstelling tot andere bulking steroïden, die vaak de spierdefinitie compromitteren (met extracellulaire vloeistofaccumulatie).

Geen Risico op Gynecomastie

Superdrol veroorzaakt geen hoge niveaus van oestrogeen of progesteron in onze tests, dus gynecomastie is geen probleem met deze orale steroïde.

Enorme Pumps

Superdrol staat bekend om zijn ongelooflijke glycogeenopname in de spiercellen, wat zorgt voor zeer volle en opgeblazen spieren. We zien vaak intense pumps in de sportschool, terwijl een constante semi-pump meestal wordt behouden buiten de sportschool.

Superdrol is wellicht de krachtigste steroïde voor pumps, wat een nadeel kan zijn voor degenen die gevoelig zijn voor pijnlijke lage rugpumps (bij het uitvoeren van zware deadlifts).

Superdrol Bijwerkingen

Opmerking: Superdrol is niet geschikt voor beginners vanwege de hoge toxiciteit.

Cardiovasculair

Onze lipidenprofieltesten hebben aangetoond dat Superdrol dramatische effecten heeft op HDL- en LDL-cholesterolniveaus, wat zorgt voor een scherpe stijging van de bloeddruk via vasoconstrictie.

Superdrol moet worden beschouwd als een van de meest schadelijke steroïden voor de bloeddruk om de volgende redenen:

  • Superdrol is een orale steroïde; het stimuleert dus het hepatische lipase-enzym in de lever, wat grote verschuivingen in cholesterol veroorzaakt.
  • Superdrol wordt niet omgezet in oestrogeen. Veel bodybuilders beschouwen dit als een voordeel omdat het betekent dat ze geen vochtretentie of gynecomastie zullen ervaren. We vinden echter dat hoge oestrogeenniveaus voordelen hebben met betrekking tot het beheersen van cholesterol en het bestrijden van hypertensie.

Lever Toxiciteit

Het belangrijkste probleem dat we hebben ondervonden met Superdrol is levertoxiteit, aangezien het een C-17 alpha-alkyleerbare steroïde is.

Superdrol is ook gemethyleerd, zodat de verbinding effectief twee keer wordt afgebroken, wat gelijk staat aan het laten vallen van een bom op de lever.

Een gebruiker, Jareem Gunter, ervoer leverfalen na slechts enkele weken gebruik van Superdrol. Artsen waarschuwden dat hij een levertransplantatie nodig zou hebben of zou sterven.

In een studie ontwikkelde een man geelzucht door dagelijks 2 tabletten Superdrol te nemen gedurende 50 dagen.

Superdrol is gedoseerd op 10 mg per tablet; hij nam dus 20 mg per dag gedurende 50 dagen.

Dit is een lange kuur voor elke toxische orale steroïde. De meest zorgwekkende factor over de ervaring van deze man is dat hij geen eerdere gezondheidsproblemen had voordat hij Superdrol nam.

Daarom zou het wijs zijn om bij het gebruik van Superdrol 500 mg TUDCA per dag gedurende de kuur te suppleren. We vinden dat dit natuurlijke galzuur maximale bescherming aan de lever biedt. Het vermijden van Superdrol helemaal zou echter de veiligste optie zijn.

Androgene

Superdrol heeft een androgene rating van slechts 20, wat erg laag is voor zo’n krachtige spieropbouwer.

Deze score vertaalt zich echter niet in de praktijk, waarbij de effecten van Superdrol in onze ervaring zeer androgene zijn.

Daarom zijn mannelijke patroon kaalheid, vergroting van de prostaat en acne veelvoorkomende interacties.

Vrouwen zullen vrijwel zeker virilisatie-effecten ervaren als ze ervoor kiezen om Superdrol te gebruiken.

Testosteron Suppressie

We hebben vastgesteld dat Superdrol een krachtige negatieve invloed heeft op de hypothalamus-hypofyse-gonaden-as, wat effectief ASIH (anabole steroïde-geïnduceerde hypogonadisme) veroorzaakt.

Dit is in wezen de uitschakeling van natuurlijke testosteronniveaus, die meestal enkele weken of maanden nodig heeft om terug te keren naar normale niveaus.

Een agressieve PCT is effectief gebleken in het herstellen van de normale endogene testosteronproductie bij onze patiënten.

Totdat de testosteronniveaus weer op peil zijn, moeten gebruikers het gebruik van andere steroïden vermijden, die dit uitschakelingseffect zullen verergeren.

Dr. Thomas O’Connor heeft gerapporteerd dat verschillende van zijn patiënten last hadden van “ernstige depressie” door Superdrol (6). We wijzen dit toe aan de kracht en de dramatische verlaging van endogeen testosteron, wat cruciaal is voor welzijn.

Superdrol Kuur

Bodybuilders nemen doorgaans 10-20 mg Superdrol per dag, gedurende 4-6 weken. Sommige gevorderde bodybuilders nemen tot 30 of 40 mg, maar dit is echt Russische roulette met je gezondheid.

Vanwege de verwoestende effecten op de lever is een kuur van 4 weken met Superdrol voldoende voor de meeste bodybuilders.

WeekSuperdrol
120 mg
220 mg
320 mg
420 mg

Superdrol Doseringen
Superdrol-doseringen moeten verspreid worden over de dag, aangezien Superdrol zeer snel werkt. Om een stabiel niveau van serumtestosteron te behouden, kunnen gebruikers bijvoorbeeld 10 mg ’s ochtends en 10 mg ’s avonds innemen.

We hebben ontdekt dat het nemen van een volledige dagdosering in één keer waarschijnlijk minder winst en ernstigere bijwerkingen veroorzaakt, omdat de testosteronniveaus minder stabiel zullen zijn (met pieken en dalen).

Belangrijk: Er mag absoluut geen alcohol, supplementen of medicijnen die de lever belasten worden ingenomen tijdens het gebruik van Superdrol.

500 mg/dag TUDCA moet worden ingenomen om leverbeschadiging te verminderen, evenals 4 g/dag visolie om grote pieken in de bloeddruk te minimaliseren.

Superdrol mag niet worden gestapeld met andere steroïden vanwege de hoge toxiciteit. Anadrol, Winstrol, Dianabol en andere hepatotoxische steroïden moeten absoluut worden vermeden vanwege hun hepatotoxische effecten.

Superdrol Voor- en Naafbeeldingen

Deze foto’s werden gevonden via bodybuildingforums door gebruikers die Anadrol hebben gebruikt.

Superdrol Voor- en Naafbeeldingen - Resultaten en veranderingen na gebruik

Deze gebruiker heeft Superdrol gedurende 4 weken gebruikt, waarbij hij 30 mg/dag in week 1 en 40 mg/dag in weken 2-4 heeft genomen.

Hij meldde een gewichtstoename van 22 lbs (ongeveer 10 kg) terwijl hij in een calorie-overschot at en aan het bulken was.

Zijn lichaamsvetpercentage is slechts lichtjes gestegen.

Dit zijn indrukwekkende winstcijfers, vooral aangezien een steroïdgebruikers na de eerste paar cycli meestal moeite heeft om veel verder te groeien. Superdrol wordt zelden door beginners gebruikt, maar het heeft nog steeds de kracht om spiermassa en kracht naar nieuwe niveaus te tillen.

Superdrol vs. Anadrol

Superdrol en Anadrol zijn enigszins vergelijkbaar, beide zijn zeer krachtige en toxische orale steroïden.

Per mg is Superdrol veel sterker, waardoor slechts 10–20 mg nodig is voor geweldige resultaten. Ter vergelijking, een typische Anadrol-kuurdosis is 50–100 mg.

Het belangrijkste verschil tussen de twee steroïden is dat Superdrol niet estrogenisch is, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over gynecomastie of waterretentie. Bij Anadrol is waterretentie vrijwel zeker en kan gynecomastie mogelijk zijn.

Beide steroïden mogen alleen worden gebruikt door ervaren bodybuilders vanwege hun drastische effecten op de lever en het hart. Ze mogen nooit samen worden ingenomen.

Superdrol vs. Dianabol

Superdrol en Dianabol zijn ook vrij vergelijkbaar, beide zijn krachtige spier- en krachtopbouwers. Beide zijn ook orale steroïden.

Het belangrijkste verschil tussen Superdrol en Dianabol zijn hun estrogenische en androgenische bijwerkingen.

Dianabol aromatiseert, waardoor onze patiënten waterretentie en mogelijk gynecomastie kunnen ervaren (terwijl Superdrol dit niet veroorzaakt).

Dianabol is niet bijzonder androgenisch, terwijl Superdrol dat in de praktijk wel is.

Daarom zien we Superdrol vaker leiden tot haaruitval, acne en prostaatvergroting.

Kun je Superdrol als Eerste Kuur Gebruiken?

Beginners moeten Superdrol strikt vermijden vanwege de hoge toxiciteit. Het zou de laatste stof moeten zijn die een novice overweegt te nemen.

Er is ook geen reden waarom een beginner Superdrol zou willen nemen, aangezien een testosteron-kuur veel veiliger is en in staat is om uitzonderlijke spier- en krachtwinsten te produceren.

Het nemen van Superdrol als eerste kuur zou gelijk staan aan recht in het diepe springen zonder te leren zwemmen.

We hebben echter een beginner gezien die een zeer lage dosis Superdrol nam en zonder schade bleef (5 mg per dag). Dergelijke lage doses worden niet vaak genomen door bodybuilders, dus het is onzeker of beginners positieve resultaten zullen ervaren bij 5 mg/dag Superdrol, vergeleken met 350 mg/week testosteron.

Kun je Superdrol voor Cutting Gebruiken?

Superdrol kan een effectieve steroïde zijn tijdens het cutting. De effecten zijn androgenisch in de praktijk; dus, in combinatie met een calorie-tekort, kunnen gebruikers verbeterde vetverbranding verwachten.

Het vermogen om enorme en volle spieren te veroorzaken (door extra glycogeen) is de reden waarom sommige bodybuilders het kort voor een wedstrijd nemen.

Echter, de vraag die gebruikers zouden moeten stellen is:

Is het optimaal om Superdrol meerdere weken te nemen tijdens het cutting?

Het antwoord is waarschijnlijk nee.

De resultaten van gebruikers tijdens het cutting zullen grotendeels worden bepaald door hun dieet en trainingen. Krachtige steroïden kunnen een droger uiterlijk creëren en vetverlies enigszins versnellen. De resultaten zullen echter waarschijnlijk niet opwegen tegen de belasting die we zien dat Superdrol op het lichaam uitoefent.

Een wijzer middel voor cutting zou Anavar zijn, omdat de bijwerkingen zeer mild zijn in vergelijking met Superdrol. Ook is Anavar zeer capabel in het strippen van vet en het toevoegen van lean massa bij een calorie-tekort.

Samenvatting: Voor- en Nadelen

Superdrol is een van de krachtigste anabole steroïden die we ooit zijn tegengekomen; de effecten op spiermassa en kracht zijn enorm.

Het is misschien wel de beste steroïde voor het snel transformeren van iemands fysiek, met een korte halfwaardetijd van 8–12 uur. Resultaten kunnen dan ook al in de vroege stadia van een kuur ervaren worden.

Het grootste nadeel van Superdrol is de hoge toxiciteit, vooral voor de lever en het hart.

Het is een van de risicovolste steroïden die een bodybuilder kan gebruiken, op basis van onze tests, dus extreme voorzichtigheid is geboden als iemand deze stof zou gebruiken.

Voorzichtigheid: Het is over het algemeen een slecht idee om Superdrol te stapelen met andere verbindingen; conservatieve doses moeten worden genomen en cycli moeten kort worden gehouden.

Anabolenhuis.com toont steroïden en prestatiebevorderende supplementen zoals Sustanon, Trenbolon en Anavar, gericht op spiergroei en prestatieverbetering