Wat je kunt verwachten van trenbolon (17 voor- en nadelen)

Trenbolon productafbeelding - Wat je kunt verwachten van trenbolon met 17 voor- en nadelen

Trenbolon is een ongelooflijk krachtig anabool steroïde dat bodybuilders gebruiken om tegelijkertijd spiermassa op te bouwen en vet te verbranden.

Een bekend mantra in bodybuilding is ‘eat Clen and Tren hard‘ — voor degene die de ultieme fysieke vorm zoekt.

Sommige van onze patiënten komen tot de conclusie dat Trenbolon het niet waard is vanwege de harde bijwerkingen, omdat het een van de meest toxische steroïden is die iemand kan nemen (fysiologisch en psychologisch).

Andere beweren echter dat de nadelige effecten van Tren worden overdreven en niet merkbaar slechter zijn dan die van andere anabole steroïden.

Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen dat elke persoon anders zal reageren op Trenbolon op basis van hun genetische code, wat hen meer of minder gevoelig maakt voor bepaalde bijwerkingen.

Hieronder volgen echter 17 effecten die wij consistent hebben gevonden bij Trenbolon-gebruikers in onze kliniek.

Monsterkracht

De effecten van Trenbolon op kracht zijn werkelijk uitzonderlijk, vooral omdat het niet aromatiseert en geen waterretentie veroorzaakt.

We hebben begrepen dat elke competitieve powerlifter Trenbolon zal gebruiken in hun stack voor een wedstrijd.

We kennen gebruikers die relatief nieuw zijn in anabole steroïden en bijna 100 pond aan hun bench press hebben toegevoegd op Trenbolon binnen de eerste maand van een kuur.

Dit is zeker positief; echter, bodybuilders moeten voorzichtig zijn met het tillen van excessief zware gewichten tijdens hun eerste paar Trenbolon-kuren, om hun spieren en pezen de tijd te geven om zich aan te passen. Anders kunnen snelle krachttoenames gebruikers gevoeliger maken voor blessures. We hebben mannen behandeld met hernia’s, gescheurde spieren en gescheurde pezen als gevolg van te zware belasting.

Kortademigheid

Het is niet ongebruikelijk dat gebruikers kortademigheid ervaren bij het traplopen of lichte oefeningen doen op Tren.

Dit gebeurt door een stijging van de bloeddruk, wat duidt op verminderde bloedstroom naar het hart; diepere ademhalingen zijn nodig om de zuurstoftoevoer te verhogen.

Spierwinst

Het is geen verrassing dat de spierwinst op Trenbolon uitzonderlijk is, aangezien het 5x meer anabool en androgenisch is dan testosteron.

Hoeveel spiermassa een gebruiker zal winnen op Tren hangt af van hun niveau van eerdere steroïdengebruik.

Bijvoorbeeld, als een beginner lage doses Trenbolon gebruikt, zullen hun resultaten op het gebied van spierhypertrofie opmerkelijk zijn (ongeveer 30 pond magere spiermassa erbij).

Iemand die regelmatig verschillende steroïden heeft gebruikt in het verleden, zal mogelijk niet zoveel winnen, hoewel het gebruik van Trenbolon hun spiergrootte zeker naar een hoger niveau kan tillen, met 10-15 extra pond (wat indrukwekkend is voor een gemiddelde steroïdengebruiker).

Zelfvertrouwen van een koning

Tren-gebruikers zullen vertrouwen uitstralen door de ongelooflijke stijging van exogene testosteron. Dit zal iemands innerlijke alfa-mannelijke karakter maximaal naar voren brengen.

Deze krachtige uitstraling zal door iedereen om hen heen worden opgemerkt, en niet alleen zal het zelfvertrouwen op sociaal niveau verbeteren, maar ook op een primitief niveau.

Haaruitval

We hebben ontdekt dat Trenbolon een van de meest waarschijnlijke steroïden is om haaruitval, recessie of dunner wordend haar op de hoofdhuid te veroorzaken door de hoge androgeniciteit.

Echter, sommige van onze patiënten hebben gerapporteerd dat ongeveer 80% van hun haaruitval terugkeerde na de kuur, nadat de dihydrotestosteron niveaus weer normaal waren.

Haaruitval kan na de kuur hersteld worden voor degenen die Tren spaarzaam gebruiken. Echter, anderen die regelmatige Tren-cycli op lange termijn willen doen, zullen een zware strijd aangaan om hun haarlijn te behouden.

Voor degenen die hun haar zo dik en vol mogelijk willen houden, kan het verstandig zijn om Trenbolon te vermijden en in plaats daarvan te kiezen voor minder androgenische steroïden zoals Dianabol of Deca Durabolin. Volgens onze ervaring veroorzaken deze twee anabole steroïden geen extreem hoge niveaus van dihydrotestosteron.

Vetverlies

Trenbolon is een krachtige vetverbrander door de hoge androgeniciteit, met de AR (androgen receptor) die lipolyse in vetweefsel stimuleert.

Hoeveel vet een gebruiker zal verliezen, hangt af van hun training en dieet.

Iemand die aan het bulken is op Tren en in een genereus calorie-overschot eet, kan dezelfde lichaamsvetpercentage behouden.

Echter, iemand die aan het cutten is op Tren, in een calorie-deficiëntie eet en regelmatig HIIT doet, kan 6% lichaamsvet verliezen in een kuur van 8 weken.

Over het algemeen hebben we ontdekt dat de vetverbrandende effecten van Trenbolon worden overschaduwd door zijn vermogen om spiermassa op te bouwen; daarom zullen de meeste Trenbolon gebruiken bij het proberen om magere massa te winnen.

Constante pomp (spieropvulling)

De pompen zullen extreem zijn tijdens trainingen, maar dit zal ook een veelvoorkomend thema zijn buiten de sportschool door de verhoogde glycogeenopslag.

Trenhoest

Trenhoest kan worden omschreven als een ‘droge hoest’ die optreedt bij het injecteren van Trenbolon, die enkele seconden aanhoudt.

We hebben gevonden dat ademhalingsproblemen ook kunnen optreden bij het injecteren van andere steroïden, zoals Testosteron Cypionate.

Dit wordt niet als ernstig beschouwd en is waarschijnlijk gerelateerd aan de hoge androgeniciteit van Trenbolon, waardoor inflammatoire lipiden (prostaglandinen) worden geactiveerd. Bij injectie veroorzaakt vasoconstrictie van de spierwand (in de bronchiën) enige irritatie van de longen.

Zweten

Trenbolon stimuleert het centrale zenuwstelsel, waardoor de productie van adrenaline toeneemt en thermogenese wordt geïnduceerd. Een voordeel hiervan is dat de stofwisseling toeneemt, waardoor gebruikers natuurlijk meer calorieën verbranden gedurende de dag.

Echter, het negatieve effect van hoge adrenaline niveaus is verhoogd zweten in en uit de sportschool.

Bodybuilders in onze kliniek hebben gerapporteerd dat ze ’s nachts wakker worden in een plas zweet op Trenbolon. Om overmatige adrenaline te verminderen, adviseren we gebruikers om hun cafeïne-inname te verminderen tijdens een Tren-kuur. Slapen met een ventilator naast het bed helpt ook om het lichaam af te koelen.

Haargroei (lichaam)

Wat je kunt verwachten van trenbolon

Door de verhoogde DHT-niveaus zien we dat Tren-gebruikers soms last krijgen van androgenetische alopecia, wat betekent dat er haarverlies op de hoofdhuid optreedt.

Voor de rest van het lichaam kunnen gebruikers echter snellere en dikkere haargroei verwachten, wat voordelig kan zijn voor mannen die meer indrukwekkende baarden willen.

Insomnia

Als je moeite hebt om ’s nachts in slaap te vallen, is Trenbolon misschien geen geschikte steroïde vanwege de stimulerende effecten op het CNS (centrale zenuwstelsel), wat insomnia kan veroorzaken.

We hebben ontdekt dat een manier om ‘Trensomnia’ te overwinnen is door ruime hoeveelheden steak, kip of kalkoen te eten voor het slapengaan, gecombineerd met grote hoeveelheden koolhydraten.

Deze 3 soorten vlees zijn rijk aan l-tryptofaan, een aminozuur met kalmerende eigenschappen dat helpt om het centrale zenuwstelsel van gebruikers te kalmeren. Het combineren van l-tryptofaan met koolhydraten in een maaltijd bevordert de opname en versterkt de kalmerende effecten.

Onze patiënten hebben gevonden dat een warm bad nemen voor het slapengaan ook effectief is voor ontspanning en het overwinnen van insomnia. Supplementen zoals GABA, rode druivenpitextract en valeriaanwortel kunnen ook helpen, in combinatie met theeën zoals kamille of lavendel.

We hebben ontdekt dat wanneer iemand niet kan slapen ondanks dieetveranderingen, het nemen van supplementen en andere middelen om te kalmeren, hun lichaam meer katabool kan worden door een stijging van cortisol.

Dit kan de bijwerkingen van Tren verder verergeren, wat de bloeddruk verhoogt en het vetverlies en de spiergroei enigszins kan remmen. In dit geval kan een andere steroïde effectiever zijn dan Trenbolon, niet in termen van potentie, maar omdat slaap essentieel is voor een optimale lichaamssamenstelling.

Betere Seks

Met stijgende testosteron-, androgenen- en stikstofoxideniveaus zal de bloedstroom naar de penis toenemen, wat de grootte en de kwaliteit van de erectie positief beïnvloedt.

Dit maakt vaak de seksuele ervaring beter voor veel gebruikers (zij het tijdelijk).

Echter, het tegenovergestelde effect kan ook bij sommige gebruikers optreden. Verminderde libido en verzwakte erecties kunnen voorkomen door Trenbolon dat indirect de prolactineniveaus verhoogt via de onderdrukking van de hypothalamus, wat de feedbackregulatie van dit lacterende hormoon negatief beïnvloedt.

In dit geval hebben we gevonden dat cabergoline, een dopaminerge stof die medisch wordt gebruikt voor de behandeling van hyperprolactinemie (hoge prolactineniveaus), helpt om de optimale seksuele functie te herstellen.

Donkere Urine

Tren-gebruikers in onze kliniek melden soms dat hun urine donker kleurt tijdens de kuur. Dit komt door de thermogene effecten van Trenbolon, die het lichaam effectief dehydrateren.

Daarom is het belangrijk voor bodybuilders om hun waterinname te verhogen tijdens het gebruik van Tren, wat ervoor zorgt dat hun urine weer de normale kleur krijgt.

Prikkelbaarheid

Trenbolon verkort waarschijnlijk de geduld van een gebruiker vanwege het stimulerende effect.

Met andere woorden, het is moeilijker om rustig te blijven met een verhoogde hartslag en hoge niveaus van adrenaline.

Voor velen is Trenbolon een emotionele achtbaan, met stemmingswisselingen per uur.

Gephotoshopt Uiterlijk

Als iemand al slank is voordat ze aan hun Tren-kuur beginnen, zal hij er gephotoshopt uitzien door een combinatie van:

  • Verminderde waterniveaus
  • Volle spieren
  • Verhoogde vasculariteit
  • Vergroting van de trapezius- en deltaspieren.

We hebben gezien dat de trapezius- en deltaspieren vatbaarder zijn voor hypertrofie op Tren door hun hogere androgenereceptoren, waardoor ze bijzonder goed reageren op androgenische steroïden.

Een merkbare vermindering van extracellulair water kan een slank persoon aanzienlijk meer gedefinieerd doen lijken. Echter, een persoon met meer lichaamsvet zal mogelijk geen toename in spierdefinitie opmerken, alleen door verschuivingen in water.

Acne-uitbraken

Als iemand vatbaar is voor acne vulgaris, zal Trenbolon waarschijnlijk verdere uitbraken veroorzaken door de androgenische aard. Dit komt vooral voor op de rug (bekend als ‘bacne’).

Tren veroorzaakt acne door androgene stoffen die de talgklieren stimuleren, wat leidt tot verhoogde talgproductie, een wasachtige substantie die wordt gebruikt om de huid te hydrateren.

Echter, wanneer er een teveel is van deze viskeuze vloeistof, kan dit de poriën verstoppen, wat kan leiden tot cystische acne bij zeer gevoelige gebruikers.

We hebben ontdekt dat isotretinoïne, beter bekend als Accutane, kan helpen voor bodybuilders die last hebben van acne maar de voordelen van Trenbolon (of andere androgenische steroïden) willen ervaren.

Depressie

De positieve effecten op stemming en zelfvertrouwen tijdens het gebruik van Trenbolon zijn absoluut onmiskenbaar. Echter, zoals het gezegde gaat, ‘Wat omhoog gaat moet omlaag komen’.

Uit onze bloedtesten weten we dat de post-kuur crash op Tren hevig kan zijn, wat wijst op schade aan de hypothalamus-hypofyse-testiculaire as (HPTA) en onvoldoende endogeen testosteron.

We hebben zelfs bodybuilders gehad die willekeurige perioden van depressie rapporteerden. Dit kan gebeuren door onregelmatige injecties, waardoor het optreedt op een moment dat de serumtestosteronniveaus afnemen (net voor een nieuwe dosis).

Daarom kan Trenbolon mentale gezondheidsproblemen verergeren, en daarom zouden kwetsbare individuen deze steroïde moeten vermijden.

Na een Tren-kuur zien we doorgaans lage testosteronniveaus die lethargie en verminderde seksuele functie veroorzaken, evenals depressie. Deze bijwerkingen kunnen enkele weken of maanden aanhouden, daarom raden we bodybuilders aan om een agressieve PCT (post-kuur therapie) te kiezen.

Hieronder staat een PCT-protocol ontwikkeld door Dr. Michael Scally, een hormoonvervangingsspecialist. Dit trio van medicijnen heeft bewezen zeer succesvol te zijn in onze kliniek en in klinische proeven voor het herstellen van de hypothalamus-hypofyse-testiculaire as (HPTA) na anabole steroïden.

Toen 19 door steroïden veroorzaakte hypogonadale mannen Dr. Scally’s PCT-protocol in een klinische setting kregen, herstelde 100% van hen hun endogene testosteronproductie binnen 45 dagen.

Hier is wat ze namen:

  • HCG: 2000 IU om de dag toegediend gedurende 20 dagen
  • Nolvadex: 2 x 20 mg gedurende 45 dagen
  • Clomid: 2 x 50 mg gedurende 30 dagen

Dit wordt beschouwd als een agressieve PCT en is daarom geschikt voor gebruik na Trenbolon.

Samenvatting

Je kunt niet definitief weten wat je van Trenbolon kunt verwachten totdat je het injecteert, omdat mensen verschillende ervaringen hebben op basis van hun genetica.

De ene man kan onder onze zorg hypertensie ontwikkelen na enkele cycli, terwijl de bloeddruk van een andere man binnen het normale bereik kan blijven.

We zien de negatieve bijwerkingen van Tren vaker optreden bij hogere doseringen (boven 400 mg/week).

Daarom is minder meer een goede regel bij het kuuren van krachtige steroïden zoals Tren, waarbij er in wezen een punt van afnemende opbrengsten is zodra je een bepaalde dosis overschrijdt (we zien dit rond de 300 mg/week).

Bovendien is bijna elk Trenbolon-product anders, afhankelijk van de UGL (underground lab) fabrikant en hun vaardigheid in het formuleren van een puur product.