Ostarine voor vrouwen: De ultieme gids

Ostarine voor vrouwen afbeelding - Ultieme gids voor gebruik en voordelen

Ostarine (MK-2866) is een SARM die door mannen en vrouwen in bodybuilding wordt gebruikt om spieropbouw en vetverbranding te verbeteren. Atleten kunnen ook Ostarine gebruiken om de spierkracht en -kracht te vergroten zonder overmatige gewichtstoename of extracellulaire vochtretentie te veroorzaken.

Ostarine Voordelen voor Vrouwen

Spiergroei

De voordelen van Ostarine voor vrouwen zijn in wezen dezelfde als voor mannen. Bepaalde effecten zijn echter meer versterkt en veelbelovend bij vrouwen, zoals de mate van spiergroei.

We hebben gemerkt dat vrouwen uitzonderlijke hoeveelheden spiermassa kunnen winnen met Ostarine, vergeleken met slechts bescheiden toenames bij mannen.

Een vrouwelijke gebruiker had ongeveer 25 pond gewonnen tijdens een Ostarine-kuur, met een dosering die begon bij 7 mg/dag en eindigde op 15 mg/dag. Ze gaf ook aan al haar resultaten te hebben behouden.

Ter vergelijking: mannen rapporteren vaak slechts 5-10 pond aan droge spiermassa te winnen.

Dit anabole effect kan sterker zijn bij vrouwen omdat zij slechts een fractie (5%) van de hoeveelheid testosteron van mannen hebben. Wanneer Ostarine zich bindt aan de androgeenreceptor met weefselselectiviteit en aanzienlijke verhogingen van vrije testosteron veroorzaakt, zijn vrouwen gevoeliger voor hogere pieken in eiwitsynthese en positieve stikstofretentie binnen de spiercellen.

Aangezien mannen al ongeveer 20 keer meer endogeen testosteron hebben dan vrouwen, is hun potentieel voor spierhypertrofie lager.

Krachttoename

De krachttoenames van Ostarine zijn uitzonderlijk voor zowel mannen als vrouwen, met toenames van 30 pond op de belangrijkste compound-oefeningen die gebruikelijk zijn tijdens een eerste kuur.

Vrouwen zullen ook merken dat ze langer en met meer intensiteit kunnen trainen. Als gevolg hiervan zullen Ostarine-gebruikers vaak langere trainingen hebben (bewust of onbewust).

Ook zal het spierherstel aanzienlijk verbeteren, met aanzienlijk minder of helemaal geen DOMS (vertraagde spierpijn).

Vetverlies

Volgens onze ervaring wegen de spieropbouweffecten van Ostarine veel zwaarder dan de lipolytische (vetverbrandende) effecten, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Ostarine’s vermogen om subcutaan en visceraal vet te verminderen heeft echter geleid tot het gebruik ervan in zowel cutting- als bulkingcycli.

Onze tests tonen aan dat Ostarine een positief effect heeft op insulinegevoeligheid, wat in contrast staat met veel andere prestatieverhogende middelen. Ostarine zorgt dus voor aanzienlijke verbeteringen in spierdefinitie bij de buikspieren (voor vrouwen die al mager zijn).

Energy

Sommige vrouwen hebben last van weinig energie, vermoeidheid en een gebrek aan motivatie, vooral wanneer ze te maken hebben met oestrogeendominantie.

Ostarine verhoogt het vrije testosteron aanzienlijk, wat het tegenovergestelde effect heeft en het algehele welzijn verbetert doordat vrij testosteron de dopamine-receptoren stimuleert.

Wij merken dat de resultaten van een vrouw met Ostarine grotendeels worden bepaald door haar eerdere ervaring (of gebrek daaraan) met PED’s. Bijvoorbeeld, een natuurlijke vrouw die voor de eerste keer Ostarine neemt, zal aanzienlijk betere resultaten behalen in vergelijking met een vrouw die al jaren SARMs of Anavar gebruikt.

Echter, bepaalde voordelen kunnen bij elke kuur in hun geheel worden ervaren, zoals:

  • Energie
  • Motivatie
  • Stemming

Ostarine Bijwerkingen bij Vrouwen

Veel vrouwen kunnen Ostarine nemen zonder bijwerkingen op te merken tijdens hun kuur. Dit is het meest voorkomende resultaat bij vrouwen die verstandige doseringen nemen en zich aan standaardkuurprotocollen houden.

Andere vrouwen die Ostarine gebruiken, kunnen de volgende bijwerkingen ervaren:

  • Dunner wordend haar
  • Acne
  • Clitorale hypertrofie

Deze vrouwen nemen echter vaak zeer hoge doseringen of volgen extreem lange cycli.

Libido

Schommelingen in het libido zijn meestal de belangrijkste bijwerking die vrouwen ervaren bij Ostarine.

Tijdens de kuur kan het libido van een vrouw sterk toenemen, wat afhankelijk van de gebruiker voordelig of nadelig kan zijn. Als dit een probleem wordt, kunnen vrouwen hun dosering verlagen, wat hun libido zal verminderen.

Vrouwen zijn waarschijnlijk gevoeliger (fysiologisch) voor Ostarine, vooral in hun borst- en vaginale gebieden.

Dergelijke veranderingen in libido en gevoeligheid zullen na de kuur afnemen en normaliseren. Een voorbijgaand effect kan optreden na de kuur, waarbij een vrouw een laag libido ervaart totdat haar endogene testosteronspiegels weer normaal zijn (dit duurt 1-2 weken).

Lichte Stijging van Cholesterol

Een vrouw had bloedtesten laten doen voor en na Ostarine-cycli, en hoewel haar algehele gezondheid uitstekend bleef, merkte ze een kleine stijging van haar cholesterol op (2). Voor sommigen kan dit als een voordeel worden gezien, omdat het een verwaarloosbare stijging is. Vrouwen met hypertensie moeten echter voorzichtig zijn.

ALT/AST-enzymen

Op basis van onze leverfunctietests (LFT’s) zullen leverenzymen tijdelijk stijgen bij gebruik van Ostarine, wat een lichte leverontsteking veroorzaakt (3). Dit zal waarschijnlijk geen problemen opleveren, gezien de milde aard van Ostarine en de uitzonderlijke veerkracht van de gemiddelde lever.

Een typische situatie is dat de ALT/AST-enzymen van een vrouw bescheiden stijgen tijdens de kuur en snel weer binnen het normale bereik vallen na de kuur.

Ostarine Kuur voor Vrouwen

  • Week 1: 7 mg/dag
  • Week 2: 7 mg/dag
  • Week 3: 10 mg/dag
  • Week 4: 10 mg/dag
  • Week 5: 10 mg/dag
  • Week 6: 10 mg/dag
  • Week 7: 10 mg/dag
  • Week 8: 10 mg/dag
  • Week 9: 10 mg/dag
  • Week 10: 10 mg/dag

De bovenstaande Ostarine-kuur is optimaal voor vrouwelijke beginners die nog nooit Ostarine hebben geprobeerd.

Sommige vrouwen verhogen de dosering tot 12 of 15 mg/dag en verlengen de kuur tot 12 weken; echter, we merken dat het risico op bijwerkingen dan toeneemt.

Het verhogen van de dosering hangt af van de tolerantie van een vrouw, en zelfs dan moeten hoge doseringen niet aan het begin van een kuur worden toegepast, maar liever na een paar weken (om het lichaam tijd te geven om zich aan te passen).

Doorgaans zullen doseringen van meer dan 10 mg/dag minimale extra winst opleveren. Daarom is 10 mg/dag een royale dosis, vooral voor vrouwen die SARMs kopen van bedrijven die hoge zuiverheid garanderen met COA’s (certificaten van analyse).

FAQ

Hebben vrouwen een PCT nodig na Ostarine?

Een paar vrouwen kunnen symptomen van endogene suppressie ervaren na de Ostarine voor vrouwen afbeelding – Ultieme gids voor gebruik en voordelen, zoals:

  • Verminderde stemming
  • Lager libido
  • Verminderde energieniveaus

De omvang van deze bijwerkingen is echter slechts mild en in de meeste gevallen onopmerkelijk.

Daarom gebruiken de meeste vrouwen geen PCT (post-cycle therapie) na een Ostarine-cyclus, omdat deze SARM weinig onderdrukking veroorzaakt.

Hoeveel doses moet ik per dag nemen?

Ostarine heeft een halfwaardetijd van 24 uur, dus slechts 1 dosis per dag is nodig voor optimale resultaten. Deze moet ongeveer op hetzelfde tijdstip elke dag worden ingenomen.

Ostarine kan 1 uur (of minder) voor een training worden ingenomen voor verbeterde kracht, energie en motivatie. Het werkt bijna onmiddellijk, waarbij vrouwen vaak meer agressie en energie voelen, slechts enkele minuten na een dosis.

Moet Ostarine met of zonder voedsel worden ingenomen?

SARMs, inclusief Ostarine, kunnen soms maagklachten veroorzaken. Daarom kan het innemen van SARMs met voedsel helpen om het maagslijmvlies te beschermen.

Conclusie

Ostarine vertoont opmerkelijke anabole eigenschappen bij vrouwen, in combinatie met een mild bijwerkingenprofiel.

Daarom beschouwen wij het als een van de beste PED’s voor het verbeteren van de lichaamssamenstelling in zowel de geneeskunde als bodybuilding vandaag de dag.

Ostarine voor vrouwen afbeelding - Ultieme gids voor gebruik en voordelen