Resultaten van trenbolone (met voor en na foto’s)

Resultaten van Trenbolone - spiergroei en lichaamstransformatie door gebruik van steroïden

Trenbolone is een injectable anabole steroïde, vaak bijgenaamd de monster steroïde in de bodybuildingwereld. Dit verwijst naar de ongelooflijk krachtige aard ervan, die uitzonderlijke resultaten (en evenzeer zware bijwerkingen) produceert.

Tren kan worden gebruikt als een krachtige bulking- of cutting-steroïde vanwege zijn lipolytische (vetverbrandende) en anabole (spieropbouwende) eigenschappen.

Door zijn veelzijdigheid staat Trenbolone in een eigen klasse als het gaat om gelijktijdige spiergroei en vetverlies. Andere anabole steroïden kunnen misschien Trenbolone’s anabole aard of vetverbrandende eigenschappen alleen evenaren, maar niet gelijktijdig.

Daarom wordt Trenbolone beschouwd als de beste steroïde om het lichaam van een gebruiker zo snel mogelijk te transformeren.

Echter, vanwege de hoge toxiciteit van Trenbolone cykelen beginners deze steroïde zelden; het wordt in plaats daarvan gebruikt door tussen- en ervaren steroïdegebruikers.

Bijgevolg zijn overdreven dramatische voor- en nafoto’s van Trenbolone ongebruikelijk, aangezien de meeste resultaten van een steroïdegebruiker zich in de eerste paar cycli voordoen (typisch met Testosteron of mildere verbindingen zoals Anavar).

Daarom, tegen de tijd dat het lichaam van een gebruiker klaar is om Trenbolone te nemen, is er weinig potentieel voor enorme winsten in spierhypertrofie en/of kracht. Desondanks hebben we nog steeds gezien dat Trenbolone het lichaam van een eerste gebruiker naar een hoger niveau kan tillen, met grotere spiermassa en verminderd subcutaan lichaamsvet.

Trenbolon voor en na foto’s

Disclaimer: Er is geen bewijs dat de bovenstaande bodybuilder trenbolon heeft gebruikt. De veranderingen in de lichaamssamenstelling zijn echter typerend voor het gebruik van Trenbolone.

De bovenstaande transformatie is typisch voor het niveau van verandering dat we observeren bij bodybuilders na hun eerste gebruik van Trenbolone. Ze ervaren verbeterd vetverlies, toegenomen spiermassa, meer uitgesproken vasculariteit en een betere spierdefinitie.

Let ook op hoe de deltaspieren en trapeziusspieren meer ‘poppen’ in de na-foto, wat typisch is vanwege de hoge androgeniciteit van Trenbolone. Deze twee spiergroepen hebben een hoog aantal androgeenreceptoren, waardoor ze gevoeliger zijn voor groei.

Trenbolone zorgt ook voor een ‘droog’ uiterlijk van de spieren door een gebrek aan aromatisering, wat een diuretisch effect produceert. Dit geeft het lichaam een photoshop-achtig uiterlijk door de minimale hoeveelheden extracellulaire vloeistof rondom de spieren, wat de kans op prominente vasculariteit en spierstriemen vergroot.

Ervaren steroïdegebruikers die al meerdere cycli hebben gedaan en dan kiezen voor Trenbolone, kunnen verwachten nog eens 10–15 pond spier te winnen. Gebruikers kunnen ook doorgaans 5-7 pond vet verliezen op Trenbolone (bijna ongeacht de calorie-inname).

Hoe Resultaten op Trenbolone te Maximaliseren

De resultaten van een persoon op Trenbolone worden bepaald door hun genetica, dieet, levensstijl, trainingen en kuurprotocol.

Bodybuilders in onze kliniek die hyper-responders zijn op Trenbolone, winnen doorgaans meer spiermassa en verbranden meer vet dan iemand die hypo-responder is.

Evenzo kan het dieet van een persoon de resultaten van een kuur maximaliseren. We zien vaak dat iemand die Trenbolone gebruikt om aan te komen en dit combineert met een calorie-overschot, meer spiermassa wint dan iemand die minder calorieën eet (met alle andere factoren gelijk).

Bovendien zal een kleine calorie-tekort het vetverbrandingsproces maximaliseren tijdens het cutten met Trenbolone.

Voldoende slaap krijgen, stress minimaliseren en over het algemeen een gezonde levensstijl leven, zal ook bijdragen aan je resultaten op Trenbolone.

De dosering en duur van de kuur van een gebruiker zullen ook de resultaten bepalen. We hebben ontdekt dat er een drempelwaarde is wat betreft dosering en kuurlengte; als je deze grens overschrijdt, is het nutteloos (met afnemende rendementen).

Daarom produceert een hogere dosering niet per se betere resultaten op Trenbolone, en is een gematigde dosis optimaal, vooral voor het beheersen van bijwerkingen en het behalen van langdurige winst.

Trenbolone Cycli voor Maximale Resultaten

WeekTrenbolone
1150 mg
2150 mg
3150 mg
4150 mg
5150 mg
6150 mg
7150 mg
8150 mg
9150 mg
10150 mg

We hebben verschillende patiënten gehad die melding maakten van zowel fysiologische als psychologische achteruitgang in gezondheid na het gebruik van Trenbolone; daarom moet men voorzichtig beginnen met een lage dosering.

Echter, een persoon kan genetisch minder kwetsbaar zijn voor deze verbinding, of ze kunnen een comfortabele tolerantie voor Trenbolone hebben opgebouwd. In dat geval kunnen sommige gebruikers het combineren met andere krachtige anabole steroïden (AAS) voor verbeterde resultaten.

Trenbolone Stacks

We hebben gezien dat Trenbolone met vrijwel elke anabole steroïde succesvol wordt gestapeld, dankzij de veelzijdigheid voor zowel bulken als cutten.

Dus als een gebruiker Trenbolone voornamelijk voor spiergroei gebruikt, kan het worden gecombineerd met Testosteron of Anadrol voor meer spierhypertrofie en kracht.

In een scenario waarin een gebruiker massatoename wil bereiken, zou Testosteron de mildere stackoptie zijn, terwijl Anadrol een aanzienlijk verhoogde toxiciteit zou hebben.

WeekTestosteronTrenbolon
1600 mg150 mg
2600 mg150 mg
3600 mg150 mg
4600 mg150 mg
5600 mg150 mg
6600 mg150 mg
7600 mg150 mg
8600 mg150 mg
9600 mg150 mg
10600 mg150 mg

Testosteron vult Trenbolon goed aan, omdat het een andere injecteerbare verbinding is en dus geen extra risico vormt voor de levergezondheid. Bovendien, gebaseerd op onze lab resultaten, Testosteron heeft slechts subtiele effecten op cholesterol waarden, en dus is het misschien wel de minst gevaarlijke anabole steroïden te combineren met Trenbolone.

WeekTrenbolonAnadrol
1150mgN/A
2150mgN/A
3150mg50 mg/dag
4150mg50 mg/dag
5150mg100 mg/dag
6150mg100 mg/dag
7150mg100 mg/dag
8150mg100mg/dag
9150mg100mg/dag
10150mg100mg/dag

Hoewel een Trenbolon/Anadrol stack kan worden beschouwd als het meest krachtige duo voor het bevorderen van spiermassa, moet het ook worden beschouwd als het meest giftige, met name voor het hart en de lever.

Een dergelijke stack zou dus ongeschikt en onnodig zijn voor gezondheidsbewuste bodybuilders. Als iemand tijdens het cutten prioriteit wil geven aan vetverlies en spierbehoud, dan kan Trenbolon worden gecombineerd met Anavar, Winstrol of Clenbuterol.

WeekTrenbolonAnavar
1150mg20 mg/dag
2150mg20 mg/dag
3150mg20 mg/dag
4150mg20 mg/dag
5150mg20 mg/dag
6150mg20 mg/dag
7150mg20 mg/dag
8150mg20 mg/dag
9150mg20 mg/dag
10150mg20 mg/dag

Anavar en Winstrol verhogen de anabole activiteit, waardoor extra vet wordt verbrand en tegelijkertijd de vetvrije spiermassa wordt behouden of verder wordt opgebouwd.

Anavar moet worden beschouwd als de voorkeurssubstantie vanwege zijn milde aard in vergelijking met Winstrol. Onze patiënten ervaren doorgaans minder schommelingen in cholesterol- en leverwaarden bij het gebruik van Anavar.

Er kan echter worden gesteld dat Winstrol iets betere resultaten zal opleveren, zij het met meer risico’s.

Krachttoename op Trenbolone

Onze artsen hebben verschillende competitieve strongmen behandeld, en we kunnen bevestigen dat Trenbolone een van de krachtigste steroïden is voor krachttoename, ondanks dat het geen grote gewichtstoename veroorzaakt vanwege het ontbreken van aromatisering.

Niet-geteste powerlifters zullen bijna zeker Trenbolone gebruiken voorafgaand aan een competitie.

Bodybuilders die voor het eerst Trenbolone gebruiken, rapporteren meestal een toename van meer dan 20 pond op hun belangrijkste compound lifts.

Dit zijn indrukwekkende resultaten, vooral gezien het feit dat de meeste intermediaire steroïdegebruikers vrijwel zeker al krachtige bulksteroïden hebben gebruikt voordat ze Trenbolone probeerden, zoals Testosteron of Dianabol.

Samenvatting

De resultaten op Trenbolone zijn uitzonderlijk, vooral gezien de synergetische anabole en lipolytische effecten, waardoor het een krachtige verbinding tijdens het bulken of snijden. In onze ervaring is het vermogen om de lichaamsbouw van een gebruiker te transformeren grotendeels ongeëvenaard door zijn anabole steroïde tegenhangers.

Trenbolon is echter niet geschikt voor beginners, omdat we hebben gezien dat deze verbinding zeer negatieve effecten heeft op de HPTA (hypothalamus-hypofyse-testiculaire as), terwijl het risico op aderverkalking toeneemt.