PRIMOMED 100 (Methenolone Enanthate) Deus Medical

 130,00

PRIMOMED 100 van Deus Medical, 100 mg methenolone enanthaat per ml, injecteerbare anabole steroïde voor spieropbouw en verbetering van de lichaamssamenstelling

DOSERING
Methenolone Enanthate 100mg/ml

INHOUD VAN HET PAKKET
1 doos met 10 ampullen, 1 ml (1 cc) per ampul

WAT IS HET

Methenolone Enanthate is een hoogwaardige anabole steroïde die beschikbaar is als een olie-gebaseerde injecteerbare vorm. PRIMOMED 100 is een van de meest populaire injecteerbare anabole androgene steroïden (AAS) voor snijcycli.

Methenolone Enanthate is een fantastische steroïde die kan worden gebruikt als de belangrijkste verbinding in snijcycli en het is een goede hulp bij vetverlies. Deze verbinding is een favoriete keuze van veel competitieve bodybuilders. Het is een zeer milde verbinding en heeft zeer weinig bijwerkingen.

HOE TE GEBRUIKEN

PRIMOMED 100 kan worden gebruikt in cycli van 10 – 12 weken (of langer, afhankelijk van de doelen en wensen van het individu). Beginnersdoseringen van PRIMOMED 100 voor bodybuilders en atleten beginnen normaal gesproken bij ongeveer 400mg per week.

Intermediaire Methenolone Enanthate doseringen liggen meestal in het bereik van 400 – 700mg per week, wat voldoende zou moeten zijn, en gevorderde gebruikers kunnen oplopen tot 800 – 1,000mg per week.

Vrouwelijke PRIMOMED 100 doseringen in termen van veiligheid en minimale virilisatie liggen meestal in het bereik van 50 – 100mg per week. Injecteerbare PRIMOMED 100 (Methenolone Enanthate) wordt veel minder vaak gebruikt door vrouwen dan de orale variant, die de voorkeur heeft voor dames.

Injecteerbare PRIMOMED 100 heeft een halfwaardetijd van 7 – 10 dagen vanwege de Enanthate-ester en moet twee keer per week worden toegediend, met elke injectie gelijkmatig verdeeld, om stabiele en constante bloedplasmalevels te behouden.

OPSLAG
Bewaar op een koele, droge plaats onder 30°C. Bescherm tegen licht. Niet invriezen.