TRESTOLONE E 100 (Trestolone Enanthate) Deus Medical

 200,00

TRESTOLONE E 100 van Deus Medical, 100 mg trestolone enanthaat per ml, injecteerbare anabole steroïde voor geavanceerde spierontwikkeling en prestatieverbetering

DOSERING
Trestolone Enanthate 100mg/ml

INHOUD VAN HET PAKKET
1 doos met 10 ampullen, 1 ml (1 cc) per ampul

WAT IS HET

TRESTOLONE E 100 (Trestolone Enanthate) is de gemethyleerde vorm van Nandrolone, die een veel hogere potentie heeft dan Trenbolone. Het wordt populair beschouwd als een mix tussen Trenbolone en Nandrolone en is de krachtigste steroïde die bestaat.

Het is een verbinding die sterk aromatiseert, dus als het wordt gebruikt, moet er rekening mee worden gehouden om estradiol te reguleren met behulp van verschillende strategieën die normaal niet worden toegepast bij normale verbindingen, of door verminderde doses te gebruiken.

Het wordt niet gereduceerd tot DHT.

Het is de verbinding milligram per milligram met de hoogste inhibitieconstante. Een van de toepassingen van deze stof is als mannelijk anticonceptiemiddel.

HOE TE GEBRUIKEN
De dosis varieert afhankelijk van de gebruiker. Doses van 5 – 10 mg per dag (35 – 70 mg per week) zijn heel gebruikelijk. Meer gevorderde gebruikers gebruiken meestal 10 – 25 mg per dag (70 – 175 mg per week) of zelfs 25 – 50 mg per dag (175 – 350 mg per week). Ik raad aan de dosis wekelijks te verhogen totdat je de dosis vindt die het beste past bij wat je zoekt.

Cycli duren normaal gesproken ongeveer 12 – 16 weken.

OPSLAG
Bewaar op een koele, droge plaats onder 30°C. Bescherm tegen licht. Niet invriezen.