DECAMED PP 100 (Nandrolonfenylpropionaat) Deus Medical

 62,00

DECAMED PP 100 van Deus Medical, met nandrolonfenylpropionaat, een snelwerkende anabole steroïde voor spiergroei en krachtverbetering

DOSERING
Nandrolone Phenylpropionate 100mg/ml

INHOUD VAN HET PAKKET
1 doos met 10 ampullen, 1 ml (1 cc) per ampul

WAT IS HET

Nandrolone Phenylpropionate is een anabole steroïde met een kleine esterbasis, ook bekend als NPP. DECAMED PP 100 is een verbinding met veel prestatie- en therapeutische voordelen. Nandrolone Phenylpropionate is ontworpen om de grootte en gespierdheid te vergroten en is een effectieve steroïde voor off-season bulking cycli.

Ook zal herstel van training en blessures gemakkelijker zijn wanneer je Nandrolone Phenylpropionate toevoegt aan je bulking fase routine. Dit hormoon is ook een zeer populaire keuze voor snijcycli. Bovendien zal deze steroïde het spierweefsel beschermen dat bodybuilders zo hard werken om te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN
Om de beste resultaten te bereiken en het risico op bijwerkingen te minimaliseren, is de aanbevolen dosering vijftig tot honderd milligram (50-100mg) NPP per dag.

DECAMED PP 100 is een injecteerbare steroïde die dagelijks of drie keer per week kan worden gebruikt. Gevorderde bodybuilders kunnen grotere doses gebruiken, zoals 400-800mg per week. Vrouwelijke gebruikers moeten 50-100mg per week gebruiken, de dosering moet voldoende zijn en het aantal negatieve bijwerkingen beperken.

OPSLAG

Bewaar op een koele, droge plaats onder 30°C. Bescherm tegen licht. Niet invriezen