3-TRENBOMED 150 (Trenbolonmengsel) Deus Medical

 90,00

3-TRENBOMED 150 van Deus Medical is een mix van trenbolonesters die zorgt voor langdurige spiergroei en verbeterde kracht, ideaal voor bodybuilders en atleten

DOSERING

Trenbolone Acetaat 50 mg/ml Trenbolone Enanthaat 50 mg/ml Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonaat 50 mg/ml

INHOUD VAN DE VERPAKKING

1 Doos met 10 Ampullen, 1ml (1 cc) per Ampul

WAT IS HET

3-TRENBOMED 150 is een injecteerbare mix van drie verschillende Trenbolone esters: het bestaat uit een combinatie van trenbolone acetaat, trenbolone enanthaat en trenbolone hexahydrobenzylcarbonaat verbindingen die samen in één eenheid zijn gemengd en elkaar effectief aanvullen. De mix van 3-Trenbolones is een extreem krachtige samengestelde bereiding van Trenbolone.

Elke ml van Trenbolone Mix bevat 150 mg Trenbolone Acetaat 50mg, Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonaat 50mg, Trenbolone Enanthaat 50mg.

3-TRENBOMED 150 heeft een geweldig effect op het bevorderen van eiwitsynthese, het creëren van een positieve stikstofbalans, en het dient ook als een uitstekende eetluststimulans en verbetert de omzetting van eiwitten.

HOE TE GEBRUIKEN

De aanbevolen dosering voor 3-TRENBOMED 150 voor mannelijke bodybuilders en atleten is 300-600 mg per week. 3-TRENBOMED 150 wordt door bodybuilders en atleten gebruikt in bulking- en cuttingcycli. Ook werkt deze verbinding goed als vetverbrandingsmiddel.

Vrouwen wordt afgeraden dit medicijn te gebruiken.

OPSLAG

Bewaar op een koele, droge plaats onder 30°C. Bescherm tegen licht. Niet invriezen