CLENOMED 40 (Clenbuterol) Deus Medical

 22,00

CLENOMED 40 (Clenbuterol) Deus Medical – 40mcg tabletten, gebruikt als bronchodilatator en voor vetverbranding, vaak voorgeschreven voor astma en het verbeteren van de atletische prestaties

DOSERING

Clenbuterol 40mcg/tab

INHOUD VAN DE VERPAKKING

1 Doos met 2x 25 Tabletten, 40mcg per Tablet

WAT IS HET

Clenbuterol HCL is geen anabole steroïde. Het is eerder een stimulant die behoort tot een classificatie van verbindingen die bekend staan als sympathomimetica. CLENOMED 40 levert steroïde-achtige effecten en wordt het meest gebruikt in vetverlies, spiergroei, cutting en pre-contest cycli.

HOE TE GEBRUIKEN

CLENOMED 40 cycli kunnen alleen of gestapeld met andere verbindingen worden uitgevoerd. Of CLENOMED 40 nu alleen of gecombineerd wordt gebruikt, verandert niets aan hoe Clenbuterol HCL cycli worden uitgevoerd. CLENOMED 40 wordt gebruikt in het 2 weken aan / 2 weken uit protocol (of voor 8 constante weken met het gebruik van Ketotifen elke tweede week).

Het wordt aanbevolen om CLENOMED 40 niet langer dan 12 weken te gebruiken om ervoor te zorgen dat het cardiovasculaire systeem en andere systemen van het lichaam voldoende rust krijgen van de verbinding.

Om een significante hoeveelheid vetverlies te bereiken, moet de maximale CLENOMED 40 dosering tot 120mcg per dag zijn. Vrouwelijke gebruikers kunnen mogelijk minder verdragen, in het bereik van 80 – 100mcg per dag.

Ongeacht het geslacht moeten zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers langzaam worden getitreerd (of ‘opgevoerd’) naar de genoemde piekdoseringen.

De aanbevolen startdosering moet 40mcg CLENOMED 40 zijn voor de eerste 3 dagen, en op de 4e dag van de cyclus wordt de Clenbuterol HCL dosering verhoogd met nog eens 20mcg (nu in totaal 60mcg per dag), en 3 dagen later wordt het opnieuw verhoogd, enzovoort.

Clenbuterol HCL heeft een halfwaardetijd van ongeveer 37 uur, wat betekent dat alle CLENOMED 40 doseringen idealiter in één keer ’s ochtends moeten worden ingenomen. Er is geen specifieke vereiste om de CLENOMED 40 doseringen over de dag te verspreiden, in feite zou dit slechtere slapeloosheid en slaapstoornissen veroorzaken.

OPSLAG

Bewaar op een koele, droge plaats onder 30°C. Bescherm tegen licht. Niet invriezen