CLOMIMED 50 (Clomiphene citrate) Deus Medical

 42,00

CLOMIMED 50mg (Clomifeencitraat) Deus Medical – Selectieve oestrogeenreceptormodulator (SERM) voor vruchtbaarheid en PCT (Post Cycle Therapy)

DOSERING

Clomifeencitraat 50mg/tab

INHOUD VAN DE VERPAKKING

1 Doos met 2x 25 Tabletten, 50mg per Tablet

WAT IS HET

Clomifeencitraat behoort tot een categorie geneesmiddelen die bekend staan als selectieve oestrogeenreceptormodulatoren (SERMs). CLOMIMED 50 is zeer effectief als een endogeen testosteronproductie stimulerende verbinding. Dit is de belangrijkste functie van Clomifeencitraat onder atleten en bodybuilders die anabole steroïden gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruikers van anabole steroïden nemen meestal 50mg van het medicijn. Voor post-cycle therapie beginnen steroïde gebruikers over het algemeen met het innemen van 100mg – 150mg CLOMIMED 50 per dag, gedurende één tot twee weken. Na die periode wordt de dosering per dag meestal verlaagd naar 50mg per dag, of 100mg als de vorige dosering 150mg was. De lagere dosering wordt gedurende één tot twee weken ingenomen.

In het algemeen moet CLOMIMED 50 gedurende vier tot zes weken worden ingenomen. Doseringsschema’s moeten rekening houden met die tijdlijn. Voor post-cycle therapie vinden veel steroïde gebruikers dat het combineren van CLOMIMED 50 therapie met HCG en NOLVAMED 20 geweldige resultaten oplevert. De opname van HCG zal de timing van het gebruik van Clomifeencitraat beïnvloeden.

Timing is erg belangrijk: als een cyclus eindigt met anabole steroïden die grote esterbasen hebben, moet je beginnen met het innemen van CLOMIMED 50 een paar weken na je laatste injectie. Als je cyclus eindigt met anabole steroïden met kleine esterbasen, moet je beginnen met het innemen van CLOMIMED 50 drie dagen na je laatste injectie.

Als je cyclus eindigt met anabole steroïden met grote esterbasen, moet je tien dagen na je laatste injectie beginnen met HCG en dan beginnen met CLOMIMED 50 zodra de therapie met HCG is afgerond. Als je cyclus eindigt met anabole steroïden met kleine esterbasen, moet je drie dagen na je laatste injectie beginnen met HCG en dan beginnen met Clomifeencitraat na de therapie met HCG.

OPSLAG

Bewaar op een koele, droge plaats onder 30°C. Bescherm tegen licht. Niet invriezen