NOLVAMED 20 (Tamoxifencitraat) Deus Medical

 46,00

NOLVAMED 20mg (Tamoxifencitraat) Deus Medical – Selectieve oestrogeenreceptormodulator (SERM) voor behandeling van hormoongevoelige aandoeningen

DOSERING

Tamoxifen citraat 20mg/tab

INHOUD VAN DE VERPAKKING

1 Doos met 2x 25 Tabletten, 20mg per Tablet

WAT IS HET

Tamoxifen citraat behoort tot een klasse van geneesmiddelen die bekend staan als selectieve oestrogeenreceptormodulatoren (SERMs). Binnen de bodybuilding- en prestatieverbeteringswereld wordt Tamoxifen citraat voornamelijk gebruikt als een hulpmiddel om gynaecomastie te bestrijden, te verminderen en/of te voorkomen. Dit gebeurt meestal wanneer een bijzonder matige of aromatiseerbare anabole steroïde wordt gebruikt in een kuur.

Het andere doel van NOLVAMED 20 onder bodybuilders en atleten is het vermogen om de mannelijke productie van endogeen testosteron te stimuleren en te verhogen. NOLVAMED 20 wordt meestal toegediend tijdens PCT, wat onmiddellijk na de anabole steroïde cyclus is voltooid en alle anabole steroïden uit het systeem van de persoon zijn verdwenen.

HOE TE GEBRUIKEN

De dosering van NOLVAMED 20 voor het bestrijden, verminderen en/of voorkomen van de ontwikkeling van gynaecomastie is ongeveer 10 – 30mg per dag. De gebruikelijke dosering is 20mg per dag Tamoxifen citraat.

Het moet worden opgemerkt dat hogere doseringen van NOLVAMED 20, groter dan 20 – 40mg per dag, geen groter of sneller effect hebben op het verminderen of voorkomen van gynaecomastie.

De dosering voor PCT is 20 – 40mg per dag, met een kuurlengte van ongeveer 4 – 6 weken.

NOLVAMED 20 heeft een extreem lange halfwaardetijd voor een orale verbinding, ongeveer 5 – 7 dagen. Hierdoor is het niet nodig om de doseringen gedurende de dag te splitsen. Het is veilig om NOLVAMED 20 samen met voedsel of op een lege maag in te nemen.

OPSLAG

Bewaar op een koele, droge plaats onder 30°C. Bescherm tegen licht. Niet invriezen