AROMAMED 25 (Exemestane) Deus Medical

 60,00

AROMAMED 25mg (Exemestane) Deus Medical – Aromataseremmer voor het verminderen van oestrogeenniveaus bij hormonale therapieën

DOSERING

Exemestaan 25mg/tablet

INHOUD VAN DE VERPAKKING

1 Doos met 1x 25 Tabletten, 25mg per Tablet

WAT IS HET

Exemestaan behoort tot een klasse van geneesmiddelen die bekend staan als aromataseremmers (AIs). Anabole steroïde gebruikers kunnen AROMAMED 25 gebruiken voor de controle van bijna alle oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen: de manifestatie van gynaecomastie, vochtretentie en een opgeblazen gevoel, stijgende bloeddruk (als gevolg van vochtretentie door oestrogeen).

Bij verbindingen zoals AROMAMED 25, waar oestrogeenspiegels worden verlaagd, moet het concept en idee hier zijn om oestrogeenspiegels te beheersen en niet om ze volledig te elimineren.

Eliminatie van oestrogeenspiegels kan zeer ernstige gevolgen hebben, vooral op de lange termijn. Het oestrogeenhormoon moet slechts tot de juiste niveaus worden beheerst, en dan moet de aromataseremmer Exemestaan, bijvoorbeeld, worden gestopt, onderbroken of de dosering aanzienlijk worden verlaagd. Ernstige verlagingen van oestrogeenspiegels verhogen niet alleen de negatieve bijwerkingen, maar zullen ook de spiergroei op de lange termijn negatief beïnvloeden.

HOE TE GEBRUIKEN

De gestandaardiseerde dosis van AROMAMED 25 is 25mg, maar er is bewijs dat het effectief is bij doses zo laag als 2.5mg per dag.

Exemestaan heeft een halfwaardetijd van ongeveer 27 uur. AROMAMED 25 kan op elk moment van de dag worden ingenomen, hoewel zowel studies als voorschriftinstructies suggereren dat er een betere absorptie door het lichaam kan zijn als AROMAMED 25 samen met voedsel wordt ingenomen.

OPSLAG

Bewaar op een koele, droge plaats onder 30°C. Bescherm tegen licht. Niet invriezen