Anabolen kuur voor beginners 101

Anabolen kuur voor beginners 101

Beginner steroïde Kuur kunnen enkele van de moeilijkst te begrijpen Kuur zijn; niet omdat ze ingewikkeld zijn, maar omdat de persoon waarschijnlijk zeer weinig begrip heeft van de hormonen.

Vaak bereiken zoveel beginner steroïde Kuur niet hun volledige potentieel simpelweg omdat de persoon niet weet wat hij doet. Vaak wordt de persoon ongeduldig en kiest willekeurig een bepaalde steroïde die op zichzelf vrij nutteloos is.

Een ander veelvoorkomend probleem is dosering en duur; vaak begrijpt de persoon niet hoe lang hij het product moet gebruiken of hoeveel hij moet nemen en tegen de tijd dat zijn gebruik voorbij is, is wat terugstaart in de spiegel niet anders dan wat een paar weken geleden terugstaarde.

Dit kan erg frustrerend zijn voor de nieuwkomer omdat hij meestal zo wordt genoemd en vaak wenden veel nieuwkomers zich tot steroïde discussieborden. Steroïde discussieborden kunnen geweldige plaatsen zijn om informatie te delen en om verschillende meningen te vinden, maar dat kan ook een probleem zijn; wanneer je zoveel verschillende meningen vindt, is het moeilijk te weten welke de moeite waard zijn.

We hebben u hier vandaag enkele antwoorden gegeven die u hopelijk zullen helpen om zoveel beginnersfouten bij steroïde Kuur te vermijden. Voordat we beginnen zijn er een aantal dingen die u moet begrijpen; prestatieverhoging is illegaal in de Verenigde Staten en voordat u aan enige Kuur begint, moet u de wet begrijpen zoals die geldt waar u woont. Verder wordt u sterk aangemoedigd om uzelf te informeren over de vele verschillende anabole steroïde hormonen waarvan er vele zijn en als u deze dingen doet, zullen de meesten vinden dat welke beginner steroïde Kuur ze ook kiezen, ze zullen een positieve ervaring hebben.

 

Winstrol tablets, kuur anabolen

Beste Beginner Steroïde Kuur:

Voor de meeste beginners zal een eenvoudige testosteron Kuur altijd als beste blijken te zijn en hoewel het eenvoudig kan zijn, is het gegarandeerd zeer effectief. Testosteron is de meest veelzijdige anabole steroïde van allemaal en over het algemeen een van de best verdragen onder gezonde volwassen mannen. Hoewel het effectief zal zijn, is er nog een reden waarom we deze beginner steroïde Kuur als de beste optie kunnen labelen, en dat is omdat je alleen testosteron gebruikt. Hoewel je kunt beginnen met het stapelen van verschillende steroïden, zullen velen vinden dat een Kuur van alleen testosteron op de lange termijn efficiënter zal zijn en de redenen zijn eenvoudig. Als je nog nooit met anabole steroïden hebt gesupplementeerd, weet je niet hoe je gaat reageren en als je meerdere steroïden stapelt en problemen ondervindt, zal het onmogelijk zijn om te bepalen welke steroïde het probleem veroorzaakt. Verder, als je testosteron goed kunt verdragen en de meesten kunnen dat, zal dit over het algemeen een goed teken zijn dat veel andere steroïden ook goed door jou verdragen zullen worden.

 

Voor deze standaard beginner steroïde Kuur zullen in de meeste gevallen Testosteron-Enanthaat en Testosteron-Cypionaat onze primaire keuzes zijn; kies gewoon de een of de ander. De meeste mannen zullen merken dat 250 mg per week van elke vorm hen een vrij goede boost geeft, met 500 mg per week als veel meer prestatiegericht. Houd er rekening mee dat dit grote ester testosteronen zijn en de effecten in de meeste gevallen pas na een paar weken merkbaar zullen zijn en om echt enig voordeel te behalen, moet het gebruik veel langer doorgaan dan slechts een paar weken. In de meeste gevallen is een goede cursus van 12 weken een goed beginpunt, gevolgd natuurlijk door Post Kuur Therapy (PCT.) Voor de beginner steroïde Kuur zal PCT slechts bestaan uit de Selectieve Oestrogeen Receptor Modulator (SERM) Tamoxifen Citraat (Nolvadex) voor een cursus van 3-4 weken.

Standaardopties: Natuurlijk zullen sommigen altijd meer willen en hoewel we adviseren om bij alleen testosteron te blijven, zijn er veilige toevoegingen mogelijk. Een optie zou zijn om Dianabol te stapelen met uw testosteron de eerste 4-6 weken van de testosteron Kuur. Een andere optie zou zijn om Winstrol de laatste 6 weken van de Kuur te stapelen en afhankelijk van uw doelen zal dit bepalen welke van deze steroïden u kiest. Het wordt echter niet aanbevolen om beide te kiezen, aangezien beide zeer levertoxisch zijn en beide te veel onnodige stress op de lever kunnen veroorzaken. Voorbeeldschema’s van dergelijke beginner steroïde Kuur kunnen er zo uitzien:

Dianabol Toevoeging: Week 1-6 Dianabol 20mg-30mg elke dag Week 1-12 Testosteron-Enanthaat of Testosteron-Cypionaat: 250mg-500mg per week Week 13-15 neem je niets en laat je het testosteron beginnen uit te werken Week 16-17 Nolvadex 40mg per dag Week 18-19 Nolvadex 20mg per dag Winstrol Toevoeging: Week 1-12 Testosteron-Enanthaat of Testosteron-Cypionaat: 250mg-500mg per week Week 7-12 Winstrol 50mg om de andere dag Week 13-15 neem je niets en laat je het testosteron beginnen uit te werken Week 16-17 Nolvadex 40mg per dag Week 18-19 Nolvadex 20mg per dag