Beste anabolen kuur voor spiermassa

Beste anabolen kuur voor spiermassa

Illegale steroïden worden vaak gebruikt bij bodybuilding vanwege hun vermogen om snel spiermassa op te bouwen. Dit kan echter gepaard gaan met meerdere bijwerkingen op korte en lange termijn.

Een van de bijwerkingen is niet alleen spiertoename, maar ook vetgroei en het vasthouden van water. Daarom zijn sportschoolratten vaak op zoek naar de beste steroïde kuur voor vetvrije massa en spiertoename.

Sommige van de beste bodybuilders die de sport hebben opgeluisterd, volgden een steroïdenprotocol, waardoor ze enorme hoeveelheden spiermassa konden opbouwen zonder buitensporige hoeveelheden vocht rondom de buitenkant van hun spiercellen (wat de spierdefinitie kan vertroebelen). Zulke bodybuilders zijn een uitstervend ras, in tegenstelling tot de Mr. Olympia Pro’s van vandaag de dag, die het niet erg vinden om meer water te krijgen; zolang ze maar meer massa kweken.

Hier zijn een paar bodybuilders die solide steroïde kuur volgden om LEAN aan te komen:

Plus vele andere klassieke bodybuilders uit dit gouden tijdperk.

Trenbolon

 

Testosteron is de enige andere bulking steroïde die je kunt gebruiken om enorme hoeveelheden spieren te krijgen, zonder te veranderen in een menselijk nijlpaard. Aka het veroorzaakt geen gekke hoeveelheden waterretentie die andere verbindingen zoals anadrol of dianabol kunnen veroorzaken.

Testosteron verhoogt juist de spierhardheid en kan net als trenbolon ook vetverlies veroorzaken; vandaar dat sommige bodybuilders testosteron gebruiken tijdens een zwaar dieet voor een wedstrijd.

Test zal resulteren in wat vochtretentie, maar dit zal niets drastisch zijn. Tegelijkertijd is testosteron echter geen diureticum en zal er dus niet voor zorgen dat je water verliest (zoals trenbolon dat kan).

Testosteron is ook erg populair voor beginners omdat het niet zo belastend is voor je interne organen als andere AAS. Desondanks moet je je gezondheid regelmatig laten controleren en ervoor zorgen dat je zo gezond mogelijk bent (als je steroïden gaat gebruiken).

Beste Steroïdenkuur voor Magere Spieraanwinst

 

Het combineren van testosteron en trenbolon is een van de beste bulk-kuur die elke bodybuilder kan doen. Als je er ook droog en esthetisch uit wilt zien, zal dit duo ook die belofte waarmaken.

Het stapelen van deze 2 steroïden zal een gebruiker ENORME spieraanwinsten opleveren, en als dat nog niet genoeg is, zul je ook kracht ontwikkelen waar zelfs Hercules jaloers op zou zijn.

 

Hier is hoe een typische kuur eruit zou zien:

Een standaard steroïde protocol is om eerst 4 weken trenbolon in te nemen, en daarna testosteron toe te voegen na deze periode voor de resterende 8 weken van je kuur.

Het enige mogelijke nadeel dat kan optreden bij deze kuur is als je trenbolon niet erg goed verdraagt. Tren is een vrij giftige steroïde; bijna zeker om enkele fysieke en mentale bijwerkingen te veroorzaken. Deze omvatten: angst, paranoia, slapeloosheid en hoge bloeddruk.

Als je op enig moment ernstige bijwerkingen ervaart, verminder dan je dosis of stop je kuur. Als alternatief vind je het misschien veiliger en comfortabeler om kortere kuur te implementeren om dergelijke reacties in de toekomst te elimineren. Over het algemeen is hoe langer je een steroïde gebruikt, hoe waarschijnlijker het is dat het negatief op je zal inwerken.

Andere steroïden voor spierversterking

Anadrol

Anadrol is een ongelooflijk krachtige steroïde als het gaat om het opbouwen van massa. Als je zo snel mogelijk spieren en omvang wilt opbouwen en je niets aantrekt van het vasthouden van water, dan is anadrol waarschijnlijk de beste AAS voor dit doel.

Als je echter bezorgd bent dat je er opgezwollen of opgeblazen uitziet en er esthetisch uit wilt blijven zien, dan zijn trenbolon en/of testosteron betere opties.

Het is vermeldenswaard dat de vochtophoping die u zult ervaren op anadrol zal afnemen na je kuur eindigt, dus dit is iets om te overwegen als het is het laagseizoen en je het niet erg het verkrijgen van 10 pond water gewicht; om te kijken je best in een paar maanden. Als het gaat om het opbouwen van spierweefsel – anadrol is superieur aan testosteron en vele andere anabole steroïden.

Dianabol

Dianabol lijkt op anadrol, maar is minder hard en je zult niet zoveel bijwerkingen ervaren. Net als bij anadrol zul je wat vochtretentie ervaren (typisch meer dan bij testosteron/trenbolon), maar als je een verstandige dosis neemt – zal dit niet al te extreem zijn.

Wat betreft spieraanwinsten (in verhouding tot bijwerkingen), staat oraal dianabol hoog op de lijst als een van de beste AAS op de zwarte markt. Het is niet overdreven hard en heeft zich bewezen als een van de beste steroïden die je kunt gebruiken voor het opbouwen van spieren (wat de afgelopen 50 jaar hetzelfde is gebleven).

Samenvatting

Het nemen van trenbolon en testosteron samen terwijl je grote hoeveelheden voedsel eet, wordt zonder twijfel beschouwd als een krachtige bulkkuur.

Er valt niet te betwisten dat dit enkele van de krachtigste steroïden ter wereld zijn voor het opbouwen van massa. Meestal denken mensen aan een bulkkuur die plaatsvindt in het laagseizoen/winter; maar bodybuilders lopen ook vaak testosteron en trenbolon in de zomer wanneer het strandseizoen is.

Dit komt omdat ze geen waterretentie veroorzaken en het vermogen hebben om het lichaamsvetpercentage van een gebruiker te verlagen.

Het opbouwen van spieren en tegelijkertijd vet verbranden is een zeer ambitieus doel in de bodybuildingwereld; maar het is zeer goed mogelijk wanneer je testosteron en trenbolon samen in een kuur gebruikt.

Meer Effectieve Steroïden:

 • Winstrol
 • Menselijk groeihormoon

Winstrol en menselijk groeihormoon zijn twee zeer begeerde verbindingen in bodybuilding. Ze hebben veel verschillende eigenschappen en het opbouwen van droge spieren is er een van.

Echter, deze 2 steroïden hierboven zullen lang niet zoveel massa opbouwen als trenbolon of testosteron. Om deze reden (en omdat ze beide effectieve vetverbranders zijn) kunnen ze ook worden gebruikt voor het snijden.

Als je doel niet is om 30 pond spieren op te bouwen, en je wilt alleen een beetje omvang winnen (zoals 10 pond), is winstrol een populaire steroïde die door veel bodybuilders wordt gebruikt (vooral als je tegelijkertijd vet wilt verbranden).

Menselijk groeihormoon is technisch gezien geen steroïde, maar het zal je wel helpen wat spieren op te bouwen. Dit zal echter waarschijnlijk niet iets enorm zijn, tenzij je er insuline bij gebruikt, wat het effect maximaliseert. Als je doel is om esthetisch te zijn, wordt deze combinatie niet aanbevolen, omdat insuline en HGH kunnen resulteren in een steroïde buik – waarbij je taille begint uit te steken en naar buiten te komen.

Beste steroïde voor vetvrije spieren

De beste steroïde voor vetvrije massa is volgens veel ervaren bodybuilders Dianabol.

Dit was de favoriete steroïde voor veel van de sterren uit het gouden tijdperk van bodybuilding in de jaren 70, waaronder Arnold Schwarzenegger en Sergio Oliva. Dianabol, ook bekend als Methandrostenolone, is een krachtige orale steroïde. Dat maakt het populair onder bodybuilders die graag magere spiermassa willen opbouwen zonder zichzelf als een speldenkussen te hoeven inspuiten.

Naast het helpen van u om mager spier winsten te maken, zal Dianabol ook verbeteren atletische prestaties en kracht niveaus. Het zal u ook voorzien van meer energie voor uw training. Na de training zal het je herstel stimuleren.

Je moet je ervan bewust zijn dat gas en een opgeblazen gevoel veel voorkomende bijwerkingen van Dianabol zijn.

Dianabol Steroïde kuur voor vetvrije massa

 

Het volgende Dianabol-kuur scheme is een goed begin voor het maken van magere spierwinsten. Het houdt in dat je gedurende 8 weken 25 mg per dag inneemt:

 • Week 1: 25 mg Dianabol per dag
 • Week 2: 25 mg Dianabol per dag
 • Week 3: 25 mg Dianabol per dag
 • Week 4: 25 mg Dianabol per dag
 • Week 5: 25 mg Dianabol per dag
 • Week 6: 25 mg Dianabol per dag
 • Week 7: 25 mg Dianabol per dag
 • Week 8: 25 mg Dianabol per dag

 

Magere Bulk-kuur

Als je doel is om zo snel mogelijk magere bulk aan je lichaam toe te voegen, dan is het nemen van een kuur van Deca Durabolin een goede keuze voor jou. Deca staat ook bekend als Nandrolon Decanoaat. Sommige mensen zijn erin geslaagd om tijdens een kuur van 10 weken Deca zoveel als 20 pond magere spiermassa toe te voegen. Een positief neveneffect van Deca is dat het helpt bij het verbeteren van de werking van je gewrichten.

Deca aromatiseert, maar op zeer lage niveaus. Als gevolg hiervan heeft het een lage conversiesnelheid naar oestrogeen, waardoor het een relatief veilige steroïde is voor het maken van magere bulk.

 

Beste Magere Bulk-kuur

De volgende 10 weken durende magere bulk-kuur is een effectief protocol voor het opbouwen van magere bulk. Zorg ervoor dat je 4-5 keer per week met volle intensiteit traint en voldoende rust neemt terwijl je ook je calorie-inname verhoogt tot minstens 500 calorieën boven je dagelijkse onderhoudsniveau tijdens het volgen van deze kuur.

 

 • Week één: 200mg per week
 • Week twee: 200mg per week
 • Week drie: 200mg per week
 • Week vier: 300mg per week
 • Week vijf: 300mg per week
 • Week zes: 300mg per week
 • Week zeven: 300mg per week
 • Week acht: 400mg per week
 • Week negen: 400mg per week
 • Week tien: 400mg per week

Beste kuur voor magere massa en kracht

Er zijn veel kuur voor magere massa en kracht. Een van de beste omvat testosteron cypionaat. Naast het toevoegen van magere massa en het verhogen van krachtniveaus, zal test cypionaat het herstel na de training verbeteren en de uithoudingsvermogen niveaus verhogen. Het kan worden gebruikt voor zowel bulk- kuur

Testosteron cypionaat verbetert de productie van luteïniserend hormoon, dat op zijn beurt de natuurlijke productie van testosteron van het lichaam verhoogt.

Er zijn een aantal bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van testosteron cypionaat, waaronder mannelijke kaalheid, gynaecomastie, acne, waterretentie en oncontroleerbare erecties.

Voor een effectieve stack voor magere massa en kracht, combineer Testosteron cypionaat met Equipoise, wat ervoor zal zorgen dat je vetvrije spieren krijgt. Hier is een voorbeeld van een stack van 12 weken:

 • Week één: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week twee: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week drie: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week vier: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week vijf: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week zes: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week zeven: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week acht: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week negen: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week tien: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week elf: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week
 • Week twaalf: Test cypionaat – 400 mg per week; Equipoise – 400 mg per week

 

Hoe moet je trainen & eten voor massa?

Steroïden, of ze nu legaal of illegaal zijn, zijn aanvullend op slimme voeding. Met andere woorden, ze zijn als de kers op de taart. Als je niet precies weet wat je eet, verspil je letterlijk je geld aan massale supplementen. Daarom vinden we het belangrijk om hier een korte introductie te geven over hoe je zou moeten eten voor spiermassa.

Om spiermassa op te bouwen, moet je minstens 500 calorieën per dag meer eten dan je dagelijkse onderhoudsniveau. Concentreer je op magere eiwitten en complexe koolhydraten. Verdeel je totale calorie-inname door zes en plan die maaltijden gedurende de dag. Het zou moeten neerkomen op eten om de 2,5-3 uur. Hier zijn tien voedingsmiddelen die je de meeste dagen zou moeten eten:

 • Tonijn
 • Zalm
 • Eieren
 • Avocado
 • Kip
 • Zoete aardappelen
 • Rundvlees
 • Rijst
 • Melk
 • Havermout

Een belangrijke tip is om je maaltijden redelijk consistent te houden. Hetzelfde eten kan een beetje saai worden, maar onthoud dat je dit doet voor een specifiek doel – om spiermassa aan je lichaam toe te voegen. Dus, bijten op de tanden en ga ervoor! Je zult merken dat het veel makkelijker is om bij dezelfde maaltijden te blijven dan elke dag nieuwe maaltijden te moeten bedenken.

Wil je het volledige verhaal over eten om enorm te worden? Vind het hier (link naar toekomstig artikel)

Als het gaat om trainen voor spiermassa, moet je je workouts benaderen alsof je een strijder bent die ten strijde trekt.

Van de 24 uur in je dag is dit het uur waarin je de harde yards kunt maken om je lichaam te bouwen zoals je wilt. Dus, focus je op je workouts. Oefen je workouts in gedachten en vestig de mind-muscle connectie.

Trainen bouwt spieren op twee manieren. Ten eerste veroorzaakt het microscheurtjes in je spiervezels. Wanneer je rust, herstelt en de spieren voedt, zullen de vezels groter en sterker terugkomen. De andere manier waarop gewichtstraining spieren opbouwt, is door de opslag van glycogeen in je spiercellen te vergroten.

Dit zorgt voor het pomp-effect in de spiercel. Voor maximale spierwinsten moet je gebruik maken van beide van deze mechanismen.

Maar je moet ook overtraining vermijden, wat eigenlijk leidt tot katabolisme, het tegenovergestelde van anabolisme (spieropbouw). Je training mag niet meer dan ongeveer een uur per dag duren.

Je moet elk lichaamsdeel slechts één keer per week trainen, met een totaal van ongeveer 15 sets per spiergroep. Deze moeten variëren in herhalingen van een hoogtepunt van 30 tot een laagtepunt van 4.

Dit zal beide massabouwmechanismen dekken (spiermicrotrauma en toename van de glycogeencapaciteit in de spiercel). Hier is een effectief herhalingsprotocol:

 

 • Set één: 30 herhalingen
 • Set twee: 20 herhalingen
 • Set drie: 15 herhalingen
 • Sets vier & vijf: 10 herhalingen
 • Sets zes & zeven: 8 herhalingen
 • Sets acht & negen: 6 herhalingen
 • Sets tien & elf: 4 herhalingen
 • Set twaalf: 30 herhalingen

 

 

Met elke volgende set moet je het gewicht verhogen. Voor de laatste set, ga terug naar het gewicht waarmee je begon. Beperk je tot slechts één oefening per lichaamsdeel en zorg ervoor dat je de meest effectieve massabouwende beweging selecteert die er bestaat.