U kunt betalen bij AnabolenHuis via bankoverschrijving.

Indien u betaalt via bankoverschrijving, let op dat wij uw bestelling pas verwerken nadat de betaling is ontvangen. Dit duurt normaal gesproken twee of drie werkdagen.

Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de transactiekosten. We adviseren u om de optie (OUR) te selecteren. We vereisen dat alle internationale overschrijvingen naar ons worden gedaan met de instructie OUR. De OUR-instructie betekent dat u alle transferkosten betaalt. Wij ontvangen al uw betaling. Als u kiest voor SHA (gedeeld) of BEN (ontvanger) voor de betaling, wordt uw bestelling niet verwerkt.

SHA (gedeeld) betekent dat u alleen de uitgaande overdrachtskosten van uw bank betaalt. De afzender betaalt kosten aan de verzendende bank. Wij ontvangen uw betaling min de bankkosten. BEN (ontvanger betaalt kosten) betekent dat u geen enkele vergoeding betaalt. Wij ontvangen uw betaling min alle overdrachtskosten. Hoe weet ik zeker dat mijn betaling is gelukt?

Na afronding van elke bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. Als uw betaling niet succesvol is verlopen, sturen wij u eens in de twee dagen een herinneringsmail met nog een kans om uw betaling te doen. Zijn er verborgen kosten?

De totale prijs die u betaalt voor een medicijn omvat een apotheekkosten, een receptkosten en een administratiekosten, evenals de kosten van het product zelf. Er zijn geen verborgen extra kosten. Hoe werkt betaling via bankoverschrijving?

U krijgt de bankgegevens zodra u uw bestelling plaatst. Bij het verzenden van de bankoverschrijving, gebruik het bestelnummer als referentie — anders kunnen we de betaling mogelijk niet koppelen aan uw bestelling. Als u hier vragen over heeft, neem dan contact op met onze klantenservice.