Top 7 Testosteron kuur: Combinaties, Planningen

Top 7 Testosteron kuur Combinaties, Planningen

Top 7 Testosteronkuur: De ultieme gids

In 1935 werd testosteron, gewonnen uit de testikels van een stier, de allereerste anabole steroïde.

Testosteron kwam later in de jaren ’50 op de markt via het farmaceutische bedrijf Upjohn.

Mensen gaan er vaak van uit dat met het verstrijken van de tijd technologie en kennis evolueren en dat dus ook de potentie van “supplementen” dat volgt.

Dit is echter niet het geval: testosteron is vandaag de dag nog steeds een van de beste steroïden op de markt.

In onze ervaring is de risico-batenverhouding van testosteron misschien wel de beste van alle anabole steroïden. Dit is ook de reden waarom artsen met plezier TRT voorschrijven aan honderdduizenden mannen over de hele wereld.

Testosteron is de nummer één steroïde die gebruikt wordt in kuur voor beginners, terwijl het ook als basis dient in meer gevorderde kuur

Als gevolg van de populariteit van de steroïde produceert Upjohn bijna een eeuw later nog steeds testosteron (onder een andere naam, Pharmacia & Upjohn).

Testosteron was ook een populaire steroïde tijdens het gouden tijdperk van bodybuilding, en hielp bij het produceren van lichaamsbouw die vandaag de dag niet alleen herinnerd wordt, maar zelfs verafgood en beschouwd wordt als de beste in de geschiedenis.

Verschillende soorten testosteron De vier meest populaire esters van testosteron zijn:

  • Testosteron Suspensie
  • Testosteron Propionaat
  • Testosteron Enanthaat
  • Testosteron Cypionaat (ook wel depo-testosteron genoemd)

Geen enkele ester is in wezen beter dan de andere, omdat ze allemaal effectief testosteron zijn. Hoe snel ze echter inwerken en hoe lang elke ester nodig heeft om uit het lichaam te verdwijnen, verschilt.

Testosteron Suspensie

Testosteron suspensie wordt niet aanbevolen voor beginners vanwege zijn snelle werking (het is puur testosteron in water). Daarom vereist het zeer frequente injecties (2x per dag) om piekserumtestosteronspiegels in de bloedbaan te behouden.

Sommige van onze patiënten hebben gevonden dat suspensie-injecties pijnlijk zijn omdat ze een grotere naald vereisen (vanwege hun grotere, niet-gemicroniseerde kristallen).

Testosteron Propionaat

Testosteron propionaat is een andere snelwerkende ester, zij het langzamer dan suspensie. We vinden deze ester minder populair vanwege de hoge kosten. Sommige bodybuilders denken dat propionaat goedkoop is omdat de prijs lager is; echter, propionaat wordt gedoseerd op 100 mg/mL in plaats van 250 mg/mL (de gebruikelijke testdosering).

Daarom moet je 2,5 keer deze prijs betalen om een standaard testosteronkuur uit te voeren.

Uiteindelijk komt testosteronpropionaat 50% duurder uit dan andere esters.

Ook omdat propionaatinjecties bekend staan als pijnlijk, kiezen veel bodybuilders voor een andere ester.

Testosteron Enanthaat en Cypionaat

Enanthaat en cypionaat zijn de twee meest populaire vormen van testosteron, bestaande uit langere esters die langzamer werken.

Dit betekent dat gebruikers slechts eens in de 4-5 dagen hoeven te injecteren, maar toch dezelfde winsten aan het einde van een kuur kunnen ervaren in vergelijking met de snellere esters.

Sinds testosteron cypionaat op het toneel verscheen, hebben we gezien dat het aanzienlijk populairder is geworden dan enanthaat in de VS vanwege de beperkte beschikbaarheid wereldwijd, en daardoor een lokale favoriet is geworden.

Bovendien kunnen cypionaatinjecties voor sommige gebruikers minder irritatie veroorzaken dan enanthaat.

Top 7 Testosteronkuur

Testosteron kuur Voor Beginners

Week Testosteron
1 200 mg
2 200 mg
3 300 mg
4 300 mg
5 300 mg
6 350 mg
7 350 mg

Deze testosteron kuur voor beginners, ondanks de voorzichtige dosering, zal een aanzienlijke toename in spieromvang en kracht produceren.

Een eerste keer kuur (zoals deze) kan produceren ongeveer 20 pond vetvrije massa.

We hebben ook krachttoenames gezien van 30-50 pond op samengestelde liften, waarbij gebruikers moeiteloos hun PR’s verbrijzelen.

De spierpompen zullen ook kosmisch zijn, als gevolg van grote hoeveelheden intracellulair vocht die de spiercellen vullen.

Testosteron Bijwerkingen

Op basis van onze tests beschouwen we testosteron als het steroïde met het beste veiligheidsprofiel van alle andere steroïden.

Omdat testosteron een injecteerbaar steroïde is, komt het direct in de bloedbaan terecht, waardoor het geen duidelijke belasting voor de lever veroorzaakt. Uit een onderzoek bleek dat het toedienen van 400 mg oraal testosteron per dag gedurende 20 dagen geen nadelige effecten had op leverenzymen (1). Ook laten de LFT’s (leverfunctietests) van onze patiënten dit zien.

In tegenstelling tot krachtige bulksteroïden zoals Dianabol of Anadrol, zijn orale middelen die op dit gebied zeer giftig.

We constateren dat testosteron in lage tot matige doses alleen een lichte stijging van de LDL-cholesterolwaarden veroorzaakt, wat een subtiele stijging van de bloeddruk tot gevolg heeft.

Andere steroïden hebben een veel slechter effect op de bloeddruk en verhogen aanzienlijk het risico op hartziekten.

Testosteron kan androgene bijwerkingen veroorzaken, zoals het Sovjet Olympische team ontdekte: ze moesten een katheter gebruiken om te kunnen plassen. Testosteron was de vroegste vorm van steroïde doping, wat hen een uniek voordeel gaf (ten koste van een vergrote prostaat).

Vette huid, acne en haaruitval op de hoofdhuid zijn andere mogelijke androgene bijwerkingen van testosteron die onze patiënten soms ervaren. Een toename van lichaams- of gezichtshaar is ook gebruikelijk.

Gynaecomastie is een mogelijkheid voor genetisch gevoelige gebruikers vanwege het aromatiseren van testosteron en daarom een oestrogeenachtige verbinding. Vochtretentie wordt ook verwacht.

Bij de behandeling van gynaecomastie hebben we vaak succes met SERM’s, zoals Nolvadex, om eventuele uitbreiding van het borstweefsel te voorkomen. Nolvadex blokkeert oestrogeen, specifiek in de melkklieren, terwijl het oestrogeenspiegels in het hele lichaam handhaaft. Dit vermindert het risico op gynaecomastie aanzienlijk zonder de algehele oestrogeenspiegels drastisch te verlagen (waardoor HDL-cholesterol- en serotoninespiegels optimaal blijven).

Testosteron onderdrukt de endogene testosteronproductie na de kuur, wat een hormonale crash veroorzaakt. We merken dat het 1-4 maanden duurt voordat natuurlijke testosteronspiegels herstellen, afhankelijk van de dosis, duur van de kuur en hoe vaak de persoon steroïden gebruikt. Onze patiënten maken echter vaak gebruik van een PCT om deze tijd te verkorten, wat hen ook psychologisch ten goede komt (hen een normaal gevoel van welzijn geeft).

Testosteronkuur (hogere dosis)

Week Testosteron
1 200 mg
2 200 mg
3 300 mg
4 300 mg
5 300 mg
6 350 mg
7 350 mg

Na de eerste testosteronkuur kan het bovenstaande protocol worden gebruikt (met hogere doseringen).

Blijven op een lage dosis kan snel leiden tot plateaus, maar door het verhogen van de dosis en de lengte van de kuur, kunnen gebruikers blijven toevoegen spier en kracht.

Een verdere 10 pond magere spieren is waarschijnlijk met deze follow-up kuur .

Natuurlijk kan deze kuur verhogen de mate van bijwerkingen in vergelijking met de beginner protocol. Zo is testosteron onderdrukking waarschijnlijk worden verhoogd post-kuur , net als waterretentie, het risico van gyno, enz.

Kuur us van testosteron en dianabol

Week Testosteron Dianabol
1 200 mg
2 400 mg
3 400 mg 10 mg/dag
4 400 mg 10 mg/dag
5 400 mg 20 mg/dag
6 500 mg 20 mg/dag
7 500 mg 20 mg/dag
8 500 mg 20 mg/dag
9 500 mg 20 mg/dag
10 200 mg 20 mg/dag

Dit is een veel voorkomende vulstof kuur die twee van de meest krachtige massa gebouwende steroïden samen combineert. De toevoeging van Dianabol zal sterk verbeteren spier en kracht winsten.

Deze steroïde duo kan rivaal elke andere wanneer gebruikt voor ballaststoffen doeleinden.

Dianabol, gemaakt door Dr. Ziegler, is minder androgeen dan testosteron maar meer anabool.

Dus, vinden we androgene bijwerkingen met name minder op Dianabol; echter, het heeft de rand over Testosteron voor spier en kracht winsten.

Bijwerkingen van testosteron en Dianabol

Deze stack veroorzaakt een breed scala aan bijwerkingen.

Dianabol, dat een orale steroïde is, veroorzaakt leververgiftiging; het zou dus niet voor een langere periode moeten worden genomen. Onze patiënten nemen vaak een leverondersteunend supplement (zoals tudca) om te voorkomen dat ALT- en AST-enzymen te hoog worden.

Hoewel testosteron relatief hartvriendelijk is, is Dianabol dat niet.

Dit komt deels doordat Dianabol een krachtige orale steroïde is, die berucht is om het verslechteren van het cholesterolgehalte omdat het leverlipase in de lever stimuleert.

Testosteron en Dianabol zijn beide oestrogene en ‘natte’ verbindingen; gynaecomastie moet dus worden geclassificeerd als ‘hoog risico’. Om dit te voorkomen moet een effectieve SERM worden genomen (Nolvadex) gedurende de hele kuur. Een SERM voorkomt echter niet dat je vocht vasthoudt.

Het vasthouden van water is bijna zeker met dit duo, waardoor gebruikers zich opgeblazen voelen en hun spieren er glad uitzien. Daarom vinden we deze kuur is het beste genomen in de off-season wanneer een persoon is het optimaliseren van voor massa in plaats van esthetiek.

Testosteron niveaus zijn waarschijnlijk te sluiten post-kuur, dus een agressieve post-kuur therapie protocol nodig is. HCG en Clomid moeten voldoende zijn om de endogene testosteronproductie te herstellen (meestal binnen 1-2 maanden). Het niet toedienen van een PCT kan resulteren in gebruikers die gedurende enkele maanden lage testosteron symptomen ervaren.

Hoewel Dianabol niet uitzonderlijk androgeen is, zijn acne en een vergrote prostaat mogelijke bijwerkingen als gevolg van de aanwezigheid van testosteron.

Kuur van testosteron en Deca Durabolin

Week Testosteron Deca Durabolin
1 600 mg 300 mg
2 600 mg 300 mg
3 600 mg 300 mg
4 600 mg 300 mg
5 600 mg 300 mg
6 600 mg 300 mg
7 600 mg 300 mg
8 600 mg 300 mg
9 600 mg 300 mg
10 600 mg 300 mg

Als je steroïden op elkaar stapelt, kunnen de bijwerkingen dramatisch verergeren.

Testosteron en Deca Durabolin zijn de uitzondering op deze regel, met beide verbindingen niet van invloed op de lever en slechts een bescheiden invloed op cholesterol in onze LPT’s (lipidenprofiel tests).

Dus als testosteron de veiligste steroïde is die je kunt nemen, dan zijn testosteron en Deca misschien wel de veiligste kuur.

Deca is een andere bulking steroïde die spier-en sterkte winsten zal verbeteren.

Deca is niet zo krachtig als testosteron, dus verhogingen in spierhypertrofie zullen niet extreem zijn. Echter, als gevolg van milde toxiciteit Deca’s, het maakt voor een grote stapelen component.

Bijwerkingen van testosteron en deca

Echter, Deca Durabolin is niet zonder bijwerkingen, omdat het berucht is voor het veroorzaken van ‘Deca-dick’. Dit gebeurt wanneer gebruikers geen erectie kunnen krijgen en tegelijkertijd een verminderd libido ervaren. We hebben gevonden dat dit te wijten is aan de lage androgeniciteit van Deca, in combinatie met het verlagen van de endogene testosteronproductie. DHT stimuleert de productie van stikstofmonoxide, dus zwakke androgenen kunnen de bloedtoevoer naar de penis negatief beïnvloeden.

Dit maakt testosteron een complementaire stapelpartner, omdat het een androgene steroïde is, zodat de DHT-niveaus hoog blijven tijdens een kuur.

Deca werkt ook goed samen met testosteron omdat het een langdurige kuur vereist en ook een langzaam werkend steroïde is.

Dus, als je Deca zou stapelen met Anadrol, bijvoorbeeld, is het geen ideale combinatie omdat Anadrol niet gedurende lange perioden kan worden gebruikt vanwege de hoge toxiciteit. Testosteron kan echter gedurende lange tijd worden ingenomen.

Er is een extra risico op gynaecomastie bij het nemen van Deca vanwege de matige progesteronactiviteit.

Deca veroorzaakt geen gynaecomastie bij de meeste gebruikers. Echter, naar verluidt hebben we gezien dat SERM’s zoals Nolvadex progesteronniveaus verergeren bij Deca. Daarom kan een AI worden ingenomen (zoals anastrozol) om de niveaus te verlagen. AIs kunnen echter de bloeddruk verergeren, dus onze patiënten nemen ze alleen in als de tepels beginnen op te zwellen.

Testosterononderdrukking is waarschijnlijk dramatisch na de kuur. Daarom kan een PCT met hCG, Nolvadex en Clomid samen worden ingenomen om de natuurlijke testosteronproductie te herstellen.

Testosteron en trenbolon kuur

Week Testosteron Trebolone
1 600 mg 150 mg
2 600 mg 150 mg
3 600 mg 150 mg
4 600 mg 150 mg
5 600 mg 150 mg
6 600 mg 150 mg
7 600 mg 150 mg
8 600 mg 150 mg
9 600 mg 150 mg
10 600 mg 150 mg

Dit is een krachtige bulkstapel die altijd enorme toenames in droge spieren en kracht oplevert. Trenbolon is een zeer unieke bulksteroïde in die zin dat het niet aromatiseert, waardoor een afgetrainde en gespierde uitstraling ontstaat.

Testosteron/Trenbolon zal vergelijkbare grootte-toenames opleveren als de Testosteron/Dianabol-kuur, maar zonder de extra vochtophoping.

Trenbolon heeft eigenlijk diuretische eigenschappen, vandaar dat het ook wordt gebruikt als snijmiddel. Trenbolon is de meest begeerde steroïde op de markt wanneer mensen er zo gespierd mogelijk uit willen zien, maar ook droog en vaatrijk.

Het unieke element van deze stapel is dat het zeer androgeen is, dus er zal aanzienlijk vetverlies zijn naast uitzonderlijke kracht- en spierwinsten.

Dit vetverbrandende effect wordt veroorzaakt door androgeenreceptoren die de expressie van CPTI (carnitine palmitoyltransferase I) verhogen, waardoor vetmassa afneemt

Test en Tren Bijwerkingen

Trenbolon, net als testosteron, wordt geïnjecteerd; dus zijn er geen schadelijke effecten op de lever met deze kuur.

Het grootste zorgpunt dat we zien bij de toevoeging van Trenbolon is een stijging van de bloeddruk. Dit komt doordat het niet omgezet wordt in oestrogeen en daardoor de cholesterolratio’s kan verstoren. Het innemen van 4 gram visolie per dag heeft sommige van onze patiënten geholpen om hun bloeddruk te stabiliseren (3).

Trenbolon biedt, net als Deca Durabolin, matige progestageenactiviteit, met het potentieel om gynaecomastie te veroorzaken. Gebruikers willen dus mogelijk vermijden om SERM’s te gebruiken om de progesteronspiegels niet te verergeren.

In plaats daarvan kunnen AI’s worden gebruikt om gyno te voorkomen, waardoor bescherming wordt geboden tegen zowel oestrogeen als progesteron. Echter, zoals eerder vermeld, kunnen AI’s de bloeddruk verergeren. Daarom moeten ze alleen worden toegevoegd als gebruikers zeer vroege tekenen van gyno opmerken (zwelling van de tepels).

Populaire AI’s zijn:

  • Anastrozol (Arimidex)
  • Exemestaan (Aromasin)
  • Letrozol (Femara)

Haarverlies op de hoofdhuid, vergrote prostaat en acne vulgaris zijn veelvoorkomende bijwerkingen die we zien bij Test/Tren-stapels. Dit komt door de hoge androgene aard van de kuur. De omvang van deze bijwerkingen is afhankelijk van iemands genetica. Over het algemeen, als je acne hebt gehad tijdens de puberteit of momenteel een terugwijkende haargrens hebt, kan deze kuur een van beide of beide verergeren.

Degenen die hun haarfollikels willen beschermen, kunnen DHT-blokkerende supplementen gebruiken. Echter, dit is geen goed idee, omdat we hebben gevonden dat dergelijke supplementen de winst verminderen, waarbij DHT een zeer anabool hormoon is.

Een agressieve PCT van hCG, Nolvadex en Clomid zal ook nodig zijn bij deze Test/Tren-kuur om een bijna zekere crash te voorkomen (en om de winst te helpen consolideren).

Testosteron en Anavar kuur

Week Testosteron Anavar
1 200 mg 20 mg/dag
2 400 mg 20 mg/dag
3 400 mg 20 mg/dag
4 400 mg 20 mg/dag
5 400 mg 20 mg/dag
6 500 mg 20 mg/dag
7 500 mg 20 mg/dag
8 500 mg 20 mg/dag
9 500 mg
10 200 mg

De bovenstaande kuur is afgestemd op intermediaire steroïdegebruikers die matige doseringen gebruiken. In plaats daarvan kan een beginner een kuur van 6-7 weken willen uitvoeren met lagere doseringen, namelijk 350 mg/week voor testosteron en 15 mg/dag Anavar gedurende de eerste 3 weken, gevolgd door 20 mg/dag gedurende de laatste 3 weken.

Anavar (Oxandrolon) is een oraal anabool steroïde, beschouwd als een van de veiligste anabole steroïden op de markt (samen met testosteron).

Anavar wordt over het algemeen beschouwd als een snijsteroïde vanwege de krachtige vetverbrandende effecten. Dit komt door het vermogen van Anavar om de verhouding van T3 tot T4 in het lichaam te verhogen (5), waardoor de stofwisseling en vetverlies worden gestimuleerd.

Anavar is ook anabool en levert merkbare spier- en krachttoenames op. Echter, dergelijke voordelen zijn relatief mild vergeleken met krachtige bulksteroïden (zoals testosteron), naar onze ervaring.

Mg per mg is Anavar technisch gezien 6x meer anabool dan testosteron; echter, in de praktijk vertaalt dit zich niet in meer spieraanwinst.

Daarom kan deze kuur worden gebruikt als een vetverbrandingskuur met toevoeging van wat magere massa (bij het diëten met beperkte calorieën).

De androgene effecten van testosteron kunnen de vetverbrandende effecten van Anavar aanvullen, zij het met enige tijdelijke vochtretentie.

We hebben gezien dat Anavar/Testosteron-kuur aanzienlijke hoeveelheden magere massa toevoegen bij bulken, terwijl tegelijkertijd vettoename wordt tegengegaan.

Test & Anavar bijwerkingen
Anavar zal de testosteron onderdrukking post-kuur verergeren, waardoor een meer geavanceerde PCT nodig is in vergelijking met een test-only kuur. Uit onze tests blijkt echter dat de antagonistische effecten van Anavar op testosteron mild zijn in vergelijking met andere anabole steroïden.

Anavar aromatiseert niet en verhoogt de progesteronspiegel niet. Gebruikers zullen dus geen extra waterretentie of gynaecomastie ervaren in vergelijking met een test-only kuur.

We zien meestal dat Anavar het cholesterolgehalte verschuift, de HDL verlaagt en de LDL verhoogt; daarom moet een bescheiden verhoging van de bloeddruk worden verwacht (7).

Ondanks het feit dat het een oraal steroïde is, vormt Anavar niet veel risico voor de lever, omdat het anders wordt gemetaboliseerd (waarbij de nieren meer van de werklast op zich nemen).

Androgene bijwerkingen zijn mogelijk op Anavar; ze zullen echter al bestaan door de aanwezigheid van testosteron.

Kuur van testosteron en anadrol

Week Testosterone Oxymetolone
1 200 mg
2 400 mg
3 400 mg 50 mg/dag
4 400 mg 50 mg/dag
5 400 mg 100 mg/dag
6 500 mg 100 mg/dag
7 500 mg 100 mg/dag
8 500 mg 100 mg/dag
9 500 mg 100 mg/dag
10 200 mg 100 mg/dag

Dit is een zeer krachtige bulking kuur, vaak gebruikt in de off-season, het is vergelijkbaar met een Testosteron/Dianabol stack.

Als iemand heeft genomen testosteron voor, maar niet Anadrol, deze kuur zal winsten naar een geheel nieuw niveau, waardoor de spieren te blazen en kracht te gaan door het dak.

Echter, Anadrol is een zeer giftige orale steroïde, belasting van de lever en het hart, misschien wel de meest giftige van alle anabole steroïden. Daarom, hoewel winsten zullen uitzonderlijke in termen van spiergrootte en kracht, bijwerkingen zal ook intens.

Opmerking: We hebben gezien deze kuur (en andere Anadrol kuur) veroorzaken verwoestende effecten in beginners. Dus alleen ervaren steroïde gebruikers moeten stapelen Anadrol met andere AAS.

Bijwerkingen van testosteron en Anadrol

Anadrol zal leiden tot AST en ALT enzymen snel omhoog schieten, die beide zijn markers van stress op de lever. Lever ondersteuning is dus essentieel als je gaat om deze kuur uit te voeren.

Tudca is het meest effectieve supplement in onze ervaring voor het verlagen van hepatotoxiciteit.

Bloeddruk is onze grootste zorg met Anadrol, omdat het stimuleert leverlipase en zorgt ervoor dat het lichaam grote hoeveelheden overtollige vloeistof vast te houden.

Om te proberen de bloeddruk zo laag mogelijk te houden, wordt gebruikers aangeraden om 4 gram visolie per dag te nemen, in combinatie met schoon eten en regelmatige cardio. Hoewel cardio misschien wel het laatste is wat een bodybuilder wil doen als hij bulkt, beschermt het je hart, waar je de komende jaren dankbaar voor zult zijn.

Anadrol is zeer oestrogeenhoudend en veroorzaakt aanzienlijke hoeveelheden waterretentie en mogelijke gynaecomastie bij gebruikers. Het aromatiseert echter niet, dus het nemen van een aromataseremmer (AI) zal niet werken om gyno/waterretentie door Anadrol te voorkomen.

In plaats daarvan kan een SERM zoals Nolvadex worden gebruikt, waardoor de oestrogene activiteit direct in het borstweefsel wordt geblokkeerd (8). We hebben gemerkt dat dit een betere behandeling is, omdat SERM’s de hoge bloeddruk niet verergeren (in vergelijking met AI’s).

Anadrol is ook androgeen, waardoor het risico op prostaatproblemen, haaruitval (op de hoofdhuid) en acne toeneemt.

De toevoeging van Anadrol zal de testosteronspiegel verder verlagen, dus gebruikers kunnen Nolvadex na de kuur blijven gebruiken, in combinatie met Clomid en hCG, voor een snel herstel.

Kuur testosteron/anadrol/trenbolon

Week Testosteron Oxymetholon Trenbolon
1 300 mg 150 mg
2 600 mg 150 mg
3 600 mg 50 mg/dag 150 mg
4 600 mg 50 mg/dag 150 mg
5 600 mg 100 mg/dag 150 mg
6 600 mg 100 mg/dag 150 mg
7 600 mg 100 mg/dag 150 mg
8 600 mg 100 mg/dag 150 mg
9 600 mg 100 mg/dag 150 mg
10 600 mg 100 mg/dag 150 mg
11 300 mg 100 mg/dag 150 mg

De meest extreme testosteronkuur die we hebben gezien is Anadrol/Tren/Test.

Dit trio steroïden moet worden beschouwd als enigszins gevaarlijk, zelfs voor ervaren bodybuilders, en moet spaarzaam worden gebruikt (als dat al gebeurt).

Dit zal produceren nog hardere bijwerkingen dan de Anadrol / Testosteron, zij het met meer spier winsten.

Zo’n krachtige kuur wordt meestal alleen gebruikt door IFBB-profs, waar elke pond spiermassa van cruciaal belang is.

Voor dergelijke bodybuilders kan hun plaats in een wedstrijd van grote invloed zijn op hun carrière en sponsordeals; sommigen zijn dus bereid om hun gezondheid in te ruilen voor succes.

FAQ

Kan ik testosteron subcutaan injecteren?

Onze ervaring is dat testosteron het beste intramusculair geïnjecteerd kan worden, omdat subq-injecties irritatieplekken kunnen veroorzaken en de olie kunnen laten zitten, omdat het eerst gemetaboliseerd moet worden voordat het geabsorbeerd wordt.

Gebruikers vinden injecties minder lastig als ze de spieren waarin ze injecteren afwisselen. Enkele opties zijn de borst, bilspieren, dij, side delts en trapezius. Ook, als een gebruiker niet genieten van het injectieproces, kunnen ze kiezen voor een langere ester die vereist minder injecties, zoals cypionate en ENANTHAAT.

Het verlagen van de naald tot 30 of 25 zal ook zorgen voor een meer aangename en minder pijnlijke injectie ervaring.

Testosteron heeft spieropbouwende en vetverbrandende effecten (9); echter, omdat de anabole effecten krachtiger zijn, wordt het vaak gebruikt in bulkkuur.

Wat betreft testosteronesters is er geen noodzaak om iets anders te injecteren dan Enanthaat of Cypionaat, omdat ze goedkoop zijn, minder problematisch, en niet regelmatig hoeven te worden geïnjecteerd.

Een persoon’s ervaring, tolerantie, en doelstellingen zullen bepalen welke kuur ze gebruiken.

Een kuur met alleen testosteron is ideaal voor beginners, terwijl testosteron/anadrol geschikt kan zijn voor een elite bodybuilder die giftige verbindingen redelijk kan verdragen.

Evenzo kan iemand die zijn hart en lever in optimale conditie wil houden testosteron stapelen met Deca Durabolin of Anavar (vermijdend Trenbolone en Anadrol).

Ongeacht welke kuur wordt gebruikt, zal iemands lichaam dramatisch veranderen op testosteron, met hun spieren die opzwellen en sterker worden dan ooit tevoren.

Opmerking: Voordat je testosteron inneemt, laat een controle uitvoeren bij je arts om ervoor te zorgen dat je hart en lever in goede conditie zijn, en blijf regelmatig controleren gedurende je kuur om eventuele schade te minimaliseren.

 

https://nutritionandmetabolism.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12986-019-0406-z#:~:text=Blocking%20androgen%20receptors%20can%20decreases,fat%20metabolism%20by%20suppressing%20CPTI.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3167122/#:~:text=In%20a%20recent%20study%20we,muscle%20building%20hormone%20than%20testosterone.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/13894381/