Trenbolon Kuur: Combinaties, schema en veelgestelde vragen

Trenbolon Kuur: Combinaties, schema en veelgestelde vragen

Trenbolon Kuur: De ultieme gids

De hedendaagse bodybuilding mantra is ‘eet Clen en Tren hard’.

Clen’ staat voor clenbuterol, een ongelooflijk krachtige vetverbrander die bodybuilders gebruiken om ripped te worden (meestal voor een wedstrijd).

Tren’ is de afkorting van trenbolon, een van de krachtigste anabole steroïden die er bestaan als het gaat om winst en bijwerkingen. Trenbolon is een injecteerbare anabole steroïde die wordt gebruikt om grote hoeveelheden vetvrije spieren en kracht te krijgen terwijl het vetverlies wordt verbeterd.

Trenbolon is ook uniek in de zin dat het een ‘droge’ verbinding is, in tegenstelling tot andere bulksteroïden, die typisch ‘nat’ zijn. Dit betekent dat trenbolon niet wordt omgezet in oestrogeen, dus gebruikers ervaren geen vochtretentie of vetophoping tijdens een kuur.

Deze nadelige effecten zijn echter bijna zeker wanneer anadrol of dianabol bijvoorbeeld worden gekuur.

Trenbolon is ook een veelzijdige verbinding, die wordt gebruikt als snij- of bulksteroïde.

We vinden trenbolon populairder bij bulk en het toevoegen van massa, omdat de anabole effecten aanzienlijk zwaarder wegen dan de vetverbrandende eigenschappen.

Trenbolon was nooit bedoeld voor mensen; het werd gebruikt in de diergeneeskunde om vee op te krikken voordat ze geslacht werden. Het duurde echter niet lang voordat bodybuilders de anabole effecten bij dieren observeerden en begonnen te experimenteren op zichzelf. Dergelijke tests waren een groot succes, hoewel hun winsten gepaard gingen met kosten (ervaren van ernstige bijwerkingen).

De twee meest populaire vormen van trenbolon zijn enanthaat en acetaat. Hoewel ze in wezen dezelfde verbinding zijn, hebben ze verschillende esters. Trenbolon acetaat bestaat uit korte esters en enanthaat uit langere.

Dit betekent dat acetaat sneller zal werken dan enanthaat, en bijgevolg kunnen de kuur korter zijn.

We zien ook dat trenbolon acetaat sneller uit het lichaam wordt verwijderd dan enanthaat vanwege zijn kortere halfwaardetijd.

Ondanks deze variatie in structuur zullen beide verbindingen vergelijkbare winsten opleveren na de kuur .

In dit artikel zullen we de top 5 trenbolon kuur gedetailleerd bespreken die we bodybuilders hebben zien gebruiken om spiermassa op te bouwen en gespierd te worden.

kuur met alleen trenbolon: Dit artikel details verschillende tren kuur die in wezen stacks; echter, een trenbolon-only kuur is nog steeds een populaire en krachtige protocol. Als je trenbolon alleen wilt gebruiken, houd je je gewoon aan de onderstaande doseringen (minus de testosteron).

Kuur trenbolon/testosteron

Dit is de meest populaire trenbolon kuur in onze ervaring. De reden hiervoor is dat testosteron is een mild anabole, dus het kan veilig worden gestapeld om winsten te stimuleren zonder dat tren bijwerkingen veel erger.

Week Trenbolone Testosterone
1 150mg 600mg
2 150mg 600mg
3 150mg 600mg
4 150mg 600mg
5 150mg 600mg
6 150mg 600mg
7 150mg 600mg
8 150mg 600mg
9 150mg 600mg
10 150mg 600mg

Supplementen:

 • Visolie: 4 g/dag
 • Letrozol (optioneel): 1,25 mg om de andere dag

PCT (Post kuur Therapy):

 • HCG (2000 IE om de andere dag gedurende 20 dagen)
 • Nolvadex (2 x 20 mg gedurende 45 dagen)
 • Clomid (2 x 50 mg gedurende 30 dagen)

Voordelen van Trenbolon en Testosteron

We zien de spier- en krachtwinsten bij deze kuur uitzonderlijk zijn, met minimale vochtretentie, waardoor het een zeer esthetische bulkkuur is.

Testosteron is een injecteerbare steroïde, dus het veroorzaakt geen extra belasting voor de lever.

We hebben gevonden dat testosteron een van, zo niet de beste, steroïde is voor het hart, met slechts milde negatieve effecten op LDL- en HDL-cholesterolniveaus.

Bijwerkingen van Trenbolon en Testosteron Elke trenbolon kuur zal enkele problemen veroorzaken voor gebruikers (alleen al vanwege de tren). De twee belangrijkste risico’s die we tegenkomen bij deze kuur zijn ernstige onderdrukking van testosteron na de kuur en het risico op hoge bloeddruk.

Daarom moet de beschreven PCT worden geïmplementeerd om endogene testosteron terug te brengen naar normale niveaus.

We zien vaak androgene bijwerkingen van deze stack, aangezien zowel tren als test beide sterke androgene eigenschappen hebben. Dit kan zich uiten in de vorm van een vette huid, acne, haarverlies of moeite met plassen.

Een vette huid is niets om je zorgen over te maken; acne kan echter ernstig en extreem zijn bij gebruikers die er genetisch vatbaar voor zijn. Haaruitval, dunner worden of terugtrekken van de hoofdhuid is gebruikelijk bij het gebruik van deze twee steroïden vanwege verhoogde niveaus van DHT (wat beschadigde haarzakjes veroorzaakt).

Als kuur spaarzaam worden gebruikt, hebben we gezien dat haarverlies na de kuur kan worden teruggedraaid; als iemand echter agressief deze steroïden op lange termijn gebruikt, kan haarverlies permanent zijn.

Bij het volgen van deze kuur is het mogelijk om moeite te hebben met plassen, wat kan duiden op prostaatvergroting.

Gynaecomastie is mogelijk bij deze kuur vanwege de aromatisering van testosteron. Hoge oestrogeenspiegels kunnen dus borstweefsel bij mannen vergroten.

We hebben vastgesteld dat trenbolon ook gynaecomastie kan veroorzaken, zij het niet door een stijging van oestrogeen maar door progesteron.

Progesteron kan oestrogeenachtige effecten veroorzaken. Een SERM wordt meestal gebruikt (zoals Clomid of Nolvadex) om gynaecomastie van testosteron te voorkomen; in dit geval zou het echter de progesteronspiegels verhogen, waardoor de kans op gynaecomastie van trenbolon groter wordt.

In onze ervaring is een AI (aromataseremmer) de beste optie om de kans op vergroting van borstweefsel door testosteron en trenbolon tegen te gaan. Er is echter een nadeel aan AIs, aangezien ze het HDL-cholesterol kunnen verlagen en de bloeddruk kunnen verhogen.

Dit is slecht nieuws, gezien de bloeddruk tijdens deze kuur waarschijnlijk al hoog is.

Daarom zou een strategie zijn om een AI klaar te hebben als je gezwollen tepels begint op te merken. Zodra onze patiënten de vroege stadia van gynaecomastie beginnen te ervaren, beginnen ze Letrozol te gebruiken in de bovengenoemde doseringen.

Dit helpt om de zwelling te verminderen en verdere vergroting van borstweefsel te voorkomen. We vinden echter dat het gebruik van Letrozol voordat er zich problemen met gynaecomastie voordoen alleen maar extra belasting op het hart legt.

Week Trenbolone Anadrol
1 150mg N/A
2 150mg N/A
3 150mg 50mg/dag
4 150mg 50mg/dag
5 150mg 100mg/dag
6 150mg 100mg/dag
7 150mg 100mg/dag

 

Dit is misschien wel het krachtigste steroïde duo voor bulking. Deze combinatie zorgt voor een ongelofelijke toename in omvang en kracht.

Spieren zal ook worden verpakt vol met glycogeen, wat resulteert in enorme pompen (zelfs wanneer de spieren zijn ontspannen buiten de sportschool).

Helaas, de bijwerkingen rivaal de voordelen van deze kuur, die extreem hard. Dus, deze kuur is alleen voor zeer ervaren steroïde gebruikers die zijn comfortabel omgaan met zware verbindingen.

Supplementen:

 • Visolie: 4 g/dag
 • Letrozol (optioneel): 1,25 mg om de andere dag
 • TUDCA: 500 mg/dag

PCT (Post-kuur Therapy):

 • HCG: 2000 IE om de andere dag gedurende 20 dagen
 • Nolvadex: 2 x 20 mg gedurende 45 dagen
 • Clomid: 2 x 50 mg gedurende 30 dagen

Voordelen van Trenbolon en Anadrol Dit is de ultieme trenbolon kuur om opgepompt te raken – en zo sterk als een os.

De toevoeging van anadrol zal resulteren in enorme massa- en krachttoenames. We hebben gezien dat anadrol meer dan 50 pond aan samengestelde liften toevoegt (op zichzelf).

Net als trenbolonacetaat is anadrol snelwerkend, dus de winsten kunnen al na een paar dagen na de eerste dosis worden opgemerkt.

Bijwerkingen van Trenbolon en Anadrol Levertoxiciteit zal aanzienlijker zijn in aanwezigheid van anadrol, een orale steroïde die c17-alpha-alkylering ondergaat.

Onze LFT’s (leverfunctietesten) tonen aan dat ALT- en AST-leverenzymen zullen stijgen, wat belasting van het orgaan aangeeft.

Tudca is een natuurlijk supplement dat is aangetoond de schade aan de lever te minimaliseren en wordt daarom aanbevolen.

Wanneer anadrolkuur worden uitgevoerd, is het belangrijk om de duur zo kort mogelijk te houden. In de bovenstaande kuur (die zeer zwaar is), wordt anadrol gedurende 8 weken ingenomen. Dit zou het absolute maximum moeten zijn dat iemand Anadrol gebruikt.

In de eerste 2 weken van de bovenstaande kuur hebben we de dosis anadrol gehalveerd om een beetje extra bescherming voor de lever te bieden (aangezien dit een langdurige kuur is).

We merken op dat de bloeddruk tot hoge niveaus zal stijgen bij gebruik van alleen trenbolon; echter, met de toevoeging van Anadrol, zal het naar een geheel nieuw niveau gaan.

Anadrol is mogelijk de slechtste steroïde voor de bloeddruk, met forse stijgingen als gevolg van de rampzalige impact op HDL-cholesterolniveaus. Dit komt doordat het hepatische lipase stimuleert, een enzym dat verantwoordelijk is voor het verlagen van het goede cholesterol (HDL), wat verstopping van de slagaders voorkomt.

Dit, in combinatie met aanzienlijke waterretentie en een verhoogd aantal rode bloedcellen, zorgt voor dik bloed dat moeilijker door het hart te pompen is. We waarderen visolie als een essentieel supplement om cardiovasculaire belasting te bestrijden.

Gynaecomastie is mogelijk vanwege de hoge oestrogeenactiviteit van anadrol en de progesteronactiviteit aanwezig bij trenbolon.

Aromataseremmers hebben in onze ervaring bewezen ineffectief te zijn bij anadrol, omdat het niet omgezet wordt in oestrogeen.

In plaats daarvan stimuleert Anadrol rechtstreeks oestrogeenreceptoren; daarom kan een SERM helpen om gynaecomastie van Anadrol te voorkomen (maar met het risico op verergering van progesteronspiegels in aanwezigheid van trenbolon).

Testosterononderdrukking zal extreem zijn na deze kuur , waarbij een agressief post-kuur therapieprotocol nodig is om een psychologische en fysiologische crash en spierverlies te voorkomen.

Anadrol heeft androgene eigenschappen, die, in combinatie met trenbolon, kunnen leiden tot prostaatvergroting, een vette huid, acne en haaruitval.

Trenbolon / Anadrol / Testosteron kuur

Dit trio werd ooit door Rich Piana geprezen als zijn beste kuur ooit.

Rust in vrede.

Rich waarschuwde ook dat het moet alleen spaarzaam worden gebruikt, met het zijn een zeer giftige en potentieel gevaarlijke kuur. Dit is ook wat we zien anekdotisch, en dus we waarschuwen onze lezers van het gebruik van een dergelijke stapel.

Week Trenbolone Anadrol
1 150mg N/A
2 150mg N/A
3 150mg 50mg/dag
4 150mg 50mg/dag
5 150mg 100mg/dag
6 150mg 100mg/dag
7 150mg 100mg/dag
8 150mg 100mg/dag
9 150mg 100mg/dag
10 150mg 100mg/dag

Supplementen:

 • Visolie: 4 g/dag
 • Letrozol (optioneel): 1,25 mg om de andere dag
 • Tudca: 500 mg/dag

PCT (Post-Kuur Therapy):

 • HCG: 2000 IE om de andere dag gedurende 20 dagen
 • Nolvadex: 2 x 20 mg gedurende 45 dagen
 • Clomid: 2 x 50 mg gedurende 30 dagen

Voordelen van Tren / Anadrol / Test We hebben gezien dat deze kuur enorme hoeveelheden grootte en kracht toevoegt, zelfs bij gebruikers van tussenliggende steroïden.

Alle voordelen van een trenbolon/anadrol kuur zijn van toepassing, maar op een geheel nieuw niveau met de toevoeging van testosteron.

Deze kuur wordt gebruikt door bodybuilders die grote hoeveelheden massa willen winnen en de genetica hebben om anadrol en testosteron relatief goed te verdragen.

Genetica in bodybuilding gaat niet alleen over het vermogen van een persoon om spieren op te bouwen, maar ook over het hebben van de duurzaamheid om dergelijke kuur te doorstaan zonder schade aan hun lichaam toe te brengen.

Bijwerkingen van Tren / Anadrol / Test We hebben vastgesteld dat het risico op gynaecomastie hoog is met deze stapel, waarbij de oestrogeenspiegels omhoog schieten in aanwezigheid van anadrol en testosteron.

Het risico op androgene bijwerkingen, zoals haarverlies, acne en prostaatproblemen, is ook hoog.

Testosterononderdrukking zal extreem zijn, dus onze patiënten nemen doorgaans drie PCT-supplementen (Nolvadex, Clomid en hCG) om hun testosteronspiegels terug te brengen naar een normaal niveau.

Aangezien dit een bulkkuur is, kunnen we aannemen dat gebruikers hoge hoeveelheden calorieën zullen eten voor maximale winst.

Dus, hoge calorieën gecombineerd met de oestrogene aard van testosteron en anadrol zullen aanzienlijke waterretentie veroorzaken, zelfs met de diuretische eigenschappen van trenbolon.

De bloeddruk moet zeer regelmatig worden gecontroleerd tijdens deze kuur, omdat deze waarschijnlijk tot zeer hoge niveaus zal stijgen. Om dit tegen te gaan en het hart zo veel mogelijk te beschermen, moeten gebruikers cardiovasculaire training uitvoeren. Dit is misschien niet ideaal voor bodybuilders die aan het bulken zijn en niet van hardlopen of fietsen houden; echter, het is essentieel voor cardiovasculaire bescherming.

Levertoxiciteit zal niet extreem zijn met deze kuur. Echter, anadrol vormt wel een zekere bedreiging, en dus moet tudca worden ingenomen (waarbij ook alcohol wordt vermeden).

Trenbolon / Winstrol kuur

Winstrol is een orale steroïde die ook een krachtige verbinding is zoals trenbolon (hoewel in mindere mate).

Winstrol heeft ook spieropbouwende en vetverbrandende eigenschappen die tegelijkertijd optreden, perfect voor een dramatische transformatie.

Zac Efron’s voor/na transformatie voor de film Baywatch is typisch na het uitvoeren van een winstrol-only kuur.

Dus, zodra je Trenbolone gooien in de vergelijking, dit maakt voor een echt krachtige kuur.

We hebben gezien dit duo gebruikt als een snijden kuur, waar gebruikers eten in een calorie tekort. We hebben ook gezien het gebruikt als een lean-massa gebouw kuur, waar gebruikers eten onderhoud calorieën (of in een klein overschot).

Week Winstrol Trenbolone
1 20mg/dag 150mg
2 20mg/dag 150mg
3 20mg/dag 150mg
4 20mg/dag 150mg
5 25mg/dag 225mg
6 25mg/dag 225mg
7 25mg/dag 225mg
8 25mg/dag 225mg

Supplementen:

 • Visolie: 4 g/dag
 • Tudca: 500 mg/dag

PCT (Post-Kuur Therapy):

 • HCG: 2000 IE om de andere dag gedurende 20 dagen
 • Nolvadex: 2 x 20 mg gedurende 45 dagen
 • Clomid: 2 x 50 mg gedurende 30 dagen

Voordelen van trenbolon / Winstrol

Onze patiënten hebben gemeld dat ze snel vet verliezen terwijl ze ook merkbare hoeveelheden spiermassa en kracht opbouwen bij trenbolon/winstrol kuur.

Mensen die geen ervaren steroïdegebruikers zijn, zullen grote winsten zien wat betreft spiermassa. Terwijl ervaren steroïdegebruikers minder gevoelig zullen zijn door jaren van kuur en mildere winsten zullen ervaren.

Veel mensen die gewichten heffen willen tegelijkertijd spieren opbouwen en vet verbranden, maar ze horen vaak dat het onmogelijk is. Dergelijke mythes worden werkelijkheid met een trenbolon/winstrol kuur, waarbij er geen betere verbindingen zijn om je taille kleiner te maken en je spieren tegelijkertijd groter te maken.

Zowel trenbolon als winstrol aromatiseren niet, dus waterretentie zal geen probleem zijn, resulterend in een gescheurd en uitgedroogd lichaam met verbeterde vasculariteit.

Als je er zo gescheurd mogelijk uit wilt zien en je al mager bent, zou dit de ideale kuur zijn om te draaien; omdat het het water dat buiten de spieren verzamelt, zal wegspoelen, resulterend in een look met papieren dunne huid.

Trenbolon / Winstrol Bijwerkingen

Winstrol of trenbolon zijn zeker geen voorbeelden van ‘lichte’ steroïden.

Gecombineerd vinden we dat ze een hele reeks bijwerkingen veroorzaken, met name voor het hart en de lever.

Met Winstrol als een C17-alfa-alkylerende steroïde, zal het leverbelasting veroorzaken terwijl het HDL-cholesterol verlaagt en LDL verhoogt door de stimulatie van hepatische lipase. Dit alles, in combinatie met een gebrek aan aromatisering, zal potentiële schade aan het hart veroorzaken. We hebben gemerkt dat regelmatige cardiotraining gunstig is om grote pieken in de bloeddruk te voorkomen.

Let op: regelmatige cardiotraining verbetert ook vetverlies via een verhoogd calorieverbruik.

Winstrol moet slechts 8 weken (maximaal) worden ingenomen, vanwege de giftige effecten op de lever.

Winstrol, hoewel niet androgeen op papier, veroorzaakt wel androgene effecten naar onze ervaring. Daarom worden acne, een vette huid en haaruitval verwacht wanneer het wordt gecombineerd met trenbolon.

Gynecomastie is onwaarschijnlijk bij deze kuur, omdat winstrol niet omzet naar oestrogeen en vrijwel geen progesteronactiviteit heeft. Dus de enige dreiging van het vormen van gyno komt van trenbolon, dat matig het progesteron verhoogt. We hebben echter gemerkt dat dit een van de betere kuur is om man-boobs te vermijden.

Gebruikers kunnen ook wat gewrichtspijn ervaren door de hoeveelheid water die door het lichaam wordt uitgescheiden. Dergelijke vloeistof is nodig als smering om de gewrichten te beschermen.

Testosterononderdrukking zal significant zijn na de kuur, wat een sterke PCT vereist.

De combinatie van trenbolon en anavar zorgt voor een zeer effectieve snijkuur.

Anavar is een milde steroïde, vandaar dat het succesvol wordt gebruikt in de geneeskunde voor de behandeling van vrouwen en kleine kinderen (zonder schadelijke effecten).

Anavar is een orale steroïde, dus het wordt verkozen door gebruikers die niet willen injecteren.

Week Anavar Trenbolone
1 20mg/dag 150mg
2 20mg/dag 150mg
3 20mg/dag 150mg
4 20mg/dag 150mg
5 20mg/dag 225mg
6 20mg/dag 225mg
7 20mg/dag 225mg
8 20mg/dag 225mg

Supplementen:

 • Visolie: 4g/dag
 • Tudca: 500mg/dag (optioneel)

PCT (Post kuur Therapy):

 • Nolvadex: 2 x 20mg gedurende 45 dagen
 • Clomid: 2 x 50mg gedurende 30 dagen

Voordelen van Trenbolon / Anavar Anavar zal vetverbranding verhogen terwijl het ook magere spiermassa en kracht verhoogt.

Gebruikers zullen waarschijnlijk niet veel spiermassa winnen met de toevoeging van anavar; er zal echter nog steeds een merkbaar verschil zijn in spierhypertrofie tegen het einde van een kuur.

We hebben ontdekt dat anavar een zeer effectieve verbinding is voor het verbeteren van kracht, ondanks dat het niet veel gewichtstoename bevordert. Dit kan worden toegeschreven aan het feit dat het een DHT-derivaat is en een positief effect heeft op ATP in de spiercellen.

Dit is dus de perfecte snijkuur voor bodybuilders die zich zorgen maken over het verliezen van kracht tijdens een snijfase.

De resultaten van deze kuur zullen vergelijkbaar zijn met die van winstrol en trenbolon. Echter, anavar is minder krachtig dan winstrol, dus zullen de winsten iets minder zijn (en de bijwerkingen toleranter).

Het effect van anavar op kracht kan echter die van winstrol overtreffen.

Een tren/anavar kuur is een van de mildste trenbolon kuur die je kunt doen, op de tweede plaats na tren/testosteron.

Bijwerkingen van Trenbolon / Anavar

We vinden anavar-only kuur erg veilig wanneer ze in verstandige doseringen worden ingenomen. Helaas verdwijnt met de toevoeging van trenbolon alle veiligheid.

Alle bijwerkingen die verband houden met trenbolon zijn van toepassing, maar met extra testosterononderdrukking en een hogere stijging van de bloeddruk.

Dit is niet de ergste kuur voor testosterononderdrukking. Daarom gebruiken onze patiënten Nolvadex en Clomid na deze stapel om testniveaus te herstellen (zonder de toevoeging van hCG).

Hoewel anavar een orale steroïde is, veroorzaakt het niet veel leverbelasting, omdat het ook door de nieren wordt verwerkt. Daarom achten we het risico op ernstige leverschade via deze kuur laag. Echter, tudca kan nog steeds worden ingenomen als voorzorgsmaatregel.

Anavar aromatiseert niet of verhoogt progesteron, dus er is geen extra risico op gynaecomastie.

Enkele aanvullende androgene bijwerkingen zijn mogelijk.

 

FAQ

Hoe verhoudt orale trenbolon zich tot injecteerbare trenbolon?

We hebben gemerkt dat methyltrienolone (orale trenbolon) uitzonderlijk krachtig en even giftig.

Onze ervaring is dat gebruikers alle effecten van injecteerbare trenbolon zullen tegenkomen, maar met opmerkelijk verbeterde effecten en aanzienlijk meer hepatotoxiciteit. Orale trenbolon is misschien wel de gevaarlijkste anabole steroïde die we zijn tegengekomen, met zeer hoge risico’s voor de meeste gebruikers (psychologisch en fysiologisch).

Samenvatting De top 5 meest voorkomende trenbolon kuur zijn:

 • Trenbolon/Testosteron
 • Trenbolon/Anadrol
 • Trenbolon/Anadrol/Testosteron
 • Trenbolon/Winstrol
 • Trenbolon/Anavar

Afhankelijk van de tolerantie van een individu, kunnen ze al deze stapels gebruiken of geen enkele.

Sommige van deze trenbolon kuur zijn extreem zwaar, en we hebben ontdekt dat ze zeer schadelijk zijn voor het lichaam (tenminste op korte termijn).

Opmerking: Trenbolon kan op zichzelf worden ingenomen en nog steeds uitzonderlijke winsten opleveren.

Tren kan ook worden gecombineerd met andere steroïden die niet in dit artikel zijn opgenomen, zoals dianabol en deca durabolin; echter, dergelijke combinaties zijn minder gebruikelijk vanwege hun tegenstrijdige eigenschappen.

Bijvoorbeeld, deca wordt meestal genomen in milde bulk kuur om een beetje meer grootte toe te voegen terwijl gevaarlijke bijwerkingen worden vermeden. Dianabol kan worden gestapeld met tren; echter, het veroorzaakt vaak een opgeblazen gevoel en neutraliseert daarmee de diuretische eigenschappen van trenbolon (vergelijkbaar met Anadrol).